вторник, 31 юли 2012 г.

WebStory Test Draft{29C28FD771BA4B0D8693}

0 коментара

This article is published by Chrysanth WebStory for blog template retrieval. Due to some unforeseen circumstances it could not be removed automatically. Please remove it manually.{ADB54AEF4FCF7388}

събота, 28 юли 2012 г.

Страните, в които не обичат загара

0 коментара
Бронзовият загар при нас може да е нещо желано и модерно, но има и такива страни, в които той не се цени, а прдпочитанията са за млечно-бялата кожа…
В ОАЕ светлата кожа на девойката е своеобразен показател за социалното положение и благосъстоянието на нейното семейство. Колкото е по-бяла тя, толкова по-богато е нейното семейство. Прекарва много време в къщи, не се налага да ходи пеш из улиците, и не трябва да се грижи за домакинството. Белокожите красавици са възпитавани в строгост( тъй като са били постоянно под наблюдение), а и са получили добро образование. От тук следва, че мъжът, който е рещил да си вземе такава жена, трябва да заплати голяма сума, която може да наброява десетки, даже и стотици хиляди долара….
Доста от отдавна е всеизвестно, че колкото по-южна е една страна и колкото по-тъмни са нейните жители, толкова е по-популярна при тях бялата кожа. В Индия тя буквално е издигната в култ и колкото е по-светла, толкова е по-добре. У местните жители има стремеж светлокожите и русолявите, особено ако са далече от туристическите центрове, на бързо да ги протъргуват. В такива региони около европейките често може да бъдат видени куп малки момиченца. И знаете ли защо? Не от празно любопитство! Просто в Индия съществува поверие, че ако се докоснеш до бял човек, в следващия си живот сам ще станеш такъв бял, а това значи красив, богат и, разбира се, щастлив!!
А какво да кажем за Тунис? Много често в тамошните електрички се среща реклама за слънцезащитен крем. На пръв поглед е малко необичайно един „туристически“ продукт да се рекламира обществения транспорт, ползван само от местните жители. Само че рекламата съвсем не е адресирана към белите туристи, леко позагорели от лъчите на северно-африканското слънце, а за туниските жени…. Светлата кожа сред смуглото тамошно население е истински подарък от небесата! Нейните притежателки са красавици, независимо от другите данни, които имат и затова всички дами се стремят да се опазят от загара и слънцезащитния крем съвсем не е на последно място сред използваните средства.
На остров Пасха (Чили) , който е на много километри океански вълни от материка, притежателите на бялата кожа не само са предизвиквали всеобщо възхищения, но и заемали по-високо положение в обществото. Те можели да получат някои длъжности само благодарение на своята светла кожа. Според преданията, последният крал там бил напълно бял. В стари времена там съществували и особени способи за избелване на кожата -най-красивите момичета, за да станат още по-бели, в навечерието на религиозни обреди изпращали за няколко седмици в подземните пещери
Модата на бялата кожа в Китай се е появила още преди няколко века и затова не е случайно разпространението на чадърите от оризова хартия. И сега светлокожите китайки използват чадъри в ясно време. Освен това, в дни със силно слънце те носят затворени дрехи, а тези, на които се налага да прекарват много време на открито, закриват лицата си с шарфчета. Всъщност, тогава са нещо като мюсулманки, защото тогава само очите им се виждат… А и повечето козметични средства, произведени в Китай, ако се вярва на анотациите, съдържат избелващи компоненти.
Както в повечето от страните на югоизточна Азия, и във Виетнам светлата кожа е много ценена и е признак на аристократизъм и благосъстояние. По-мургавичките се смятат за обикновени момичета, а фразата“Доста черна“, казана от родителите на момчето за булката, може да стане причина за отменяне на сватбата. Точно по тази причина младите момичета, работещи на открито, си слагат конични шапки от тръстика, с широки и предпазващи от слънцето поли. Тези шапки се наричат нон-ла и за да не изглеждат съвсем селски, ги украсяват с рисунки и стихотворни строфи.
И в Мексико светлата кожа исторически се асоциира с високо обществено положение и богатство. И тъй като с развитието на туризма в тази страна започнали да идват много състоятелни американци, на светлата кожа започнало да се гледа в друга светлина. В Мексико животът на различните слоеве на обществото е доста различен, често отсъствието на загар служи като автоматичен пропуск за по-престижни и даже съвсем закрити за обикновените хора места( скъп ресторант или нощен клуб).
Най-интересно е отношението към цвета на кожата в Бразилия, където населението се отличава с невероятна пъстрота. По времето на завземане на нейната територия, колонизаторите са изтребвали индианците, а после са докарвали роби от Африка, за да ги използват като работна ръка в плантациите и рудниците. Местните колонизатори имали връзки с местните жени и освен това в началото на ХХ век там дошли на работа 260000 японци. В крайна сметка там в момента битуват 5 раси: бяла, черна, парду(кафява - потомци на всякакви смесени бракове), жълта и индианци. Около 50% от населението се самоопределят като бели. Според неотдавнашно статистическо изследване повече от половината население на страната(в някои райони до 77%) смятат, че цвета на кожата въздейства на ежедневния живот - колкото тя е по-светла, толкова е по-добре.
В Япония белият цвят на кожата винаги е бил основен признак за красота. Средновековните текстове, описващи красавици, споменават тяхната белоснежна кожа, а за другите признаци за красота нищо не се споменава. Бялата кожа била отличителен белег на аристократите и тя служела като отличителен белег и едновременно с това като маркер за висша класа. На практика знатните дами до средaта на ХХ век използвали белило при гримиране. Сега не се стига до такъв фанатизъм, но бялата кожа, както и преди, се смята за един от основните признаци за красота.
Мястото, на което и сега цари култ към бялата кожа, е Тайланд. Там тя е не само залог за популярност сред представителите на противоположния пол, а и за успех в кариерата. И ако ние търсим слънцето като източник на здраве и удоволствие, там процъфтява индустрията, предлагаща козметика за премахване на загара...

сряда, 25 юли 2012 г.

За какво говорят целувките

0 коментара
959б
В книгата си „Библия на езика на тялото“ известният британски психолог Джудит Джеймс анализира и коментира някои пози на хората по време на целувка. По това, как се държат партньорите и какви жестова доминират в техните пози, може да се направи извод, какви , всъщност, са отношенията и чувствата между тях.

Например:

*** ако мъжът е сложил ръка върху лицето на жената и е обърнал главата и към себе си, това е явен признак, че той се опитва да контролира своята партньорка.

*** ако по време на целувка мъжът продължава да стои с тъмни очила, това е показател за отсъствие на романтика и емоционална привързаност.

*** ако момичето е седнало на коленете не мъжа и го целува малко отгоре , това значи, че то се опитва да доминира и изцяло да завоюва неговото внимание.

*** ако по време на целувката мъжът гледа някъде встрани, имаме ясен показател, че мъжът се страхува да не пропусне нещо по-добро от партньорката си в момента.

*** ако един от партньорите държи ръцете си в джоба, това показва слаб интерес към партньора.

*** ако по време на целувката устните са леко „открехнати“, става въпрос за много „зряла“ целувка - едновременно шеговита и много сексуална.

*** при целувка със затворени очи става дума за отношения при двойката не са толкова страстни, а и дълбоко емоционални.

*** Ако става въпрос за „целувката на гупата“ - т. е. когато и на двамата партньори устата с отворени като на аквариумни рибки и целувката повече прилича на обмен на храна, отколкото интимен жест, трябва да сме на ясно, че в отношенията присъстват неловкост и недоизказаност.

*** целувка в ухото - това е нещо, което повечето мъже смятат за много сексуално, тъй като ушите се явяват най-известната от ерогенните зони. Така е, но едновременно с това имаме на лице ясен признак, че мъжът иска да получи цялото внимание на своята възлюбена.

четвъртък, 19 юли 2012 г.

Характерът на жената, определен по външни признаци

0 коментара
Според твърденията на учените от формата и положението на краката на жената, може да се направят изводи за нейния характер.

Жените с къси крака стоят на земята уверено и твърдо, макар че страдат от промени в настроението. Тъй като са реалисти, решават жизнените проблеми лесно и бързо, не изпадат в отчаяние и не предприемат никакви необмислени постъпки.В зависимост от своите интересни, лесно може да променят възгледите си и да правят най-неочаквани компромиси.

Дългокраките красавици са чувствителни и романтични по характер, обичат да си помечтаят и понякога им е много трудно да се справят даже с незначителни проблеми в своя живот. За тях е трудно да престъпят принципите си и са постоянни в своите убеждения.
Много е важно, в какво положение жената „поставя“ краката си !

Жената, която е щастлива в любовта има лека и красива походка. Тя пристъпва с високо вдигната глава и смело гледа в очите останалите. С носа надолу ходят жените, които са покорни, комплексирани и неуверени в себе си. Те трудно установяват контакт с обкръжаващите и често са самотни.

А знаете ли, мили дами, че по положението на вашите крака(независимо дали седите или стоите), може да се съди за някои черти на Вашия характер, темперамент и личност?

*** Ако стоите изправени , а краката Ви са еди до друг, това е показател, че сте уравновесени, практични и търпеливи. Всички признават,че сте добър приятел, и много разчитат на Вас. Но известна студенина на външен вид, понякога пречи да осъществите контакт с обкръжаващите Ви хора.

*** Ако обикновено стоите, като повече се опирате на единия крак, а другия изнасяте напред, сигурно е, че обичате да сте център на внимание. Имате активен темперамент, знаете какво искатеи го пшостигате, проявявайки гъвкавости необходимата трезвост на възгледите. Увереността в себе си ВЯи дава сили за постигане на власт.

*** Ако обичате да стоите с широко разкрачени крака, трудно се отказвате от постигане на каквито и да било свои намерения , желания и идеи. Бъдете търпеливи, защото твърдостта на характера може да Ви изиграе лоша шега, ако не съумявате да проявявате гъвкавост при общуването с останалите хора.

*** Ако се чувствате най-добре, когато стоите с кръстосани крака, значи сте честолюбиви и понякога нетърпеливи, когато се касае за осъществяване на личен замисъл. Хазартният и доста възбудим темперамент Ви подстрекава към предприемчивост, а способностите за общуване, заедно с Вашите енергичност и динамизъм, са козовете Ви, но трябва от време на време да обуздавате своя темперамент и да не му давата много воля.

*** Ако обикновено седите "крак върху крак" , „заплитайки“ единия крак зад другия, всеки може да бъде убеден, че сте сдържани, недостатъчно уверени в себе си и даже нерешителни. Тези, които са близо до Вас, смятат, че имате много сложен характер, но благодарение на своята привлекателност и такт успявате да постигнете правилна оценка от страна на другите, а и да заслужите тяхната обич.

*** Ако любимата Ви поза е „крак върху крак“, независимо кой крак е отдолу и кой – отгоре, това е показател, че сте уверени в себе си и сте човек, който умее да живее, а и използвате това си умение!

*** Жената, която стои изправена с прибрани крака и е стъпила здраво на двете си стъпала, има стремеж към порядък, граничещ с педантичност. Ако и Вашата любима поза е такава, определено сте и искрена, точна и честна, но Вашата праволинейност не дразни останалите. Външно изглеждата хладна и дистанцирана, но това е само заблуда, а иначе имате златно сърце.

*** Ако предпочитате да седите с прибрани крака, като повдигате пръсти и се опирате на петите си, това е показател, че сте сдържани и затворени, заемате изчаквателна позиция и най- често сте в състояние на отбрана. Поради опасения за неадекватна реакция, обкръжаващите избягват да обсъждат с Вас злободневни и неудобни теми, а това Ви създава чувство за изолираност….

*** Малко по-необичаен начн за седеж е, ако събирате пръстите на двата си крака, а раздалечавате петите. Ако така се чувствате най-добре, останалите трябва да са на ясно, че сте изключително нерешителни, докачливи и лесно се обиждате, но колкото и да искате, няма начин да се промените. Често се уединявате и общувате най-вече с близките си хора. Плюсът Ви е, че достатъчно добре познавате себе си и се ориентирате в хората, а и можете да направите доста точна характеристика на всеки човек. За съжалени, понякога надценявате своите възможности….

*** Ако седите с малко изпънати напред крака, които кръстосвате, Вие сте властна и ревнива натура. Обичате винаги да сте първа и да доминирате над останалите, а с Вас е доста трудно да се общува. Що се отнася до промените, особено в личния живот, проявявате изключителна нерешителност.

събота, 14 юли 2012 г.

Нещо повече за мъжката сексуалност

0 коментара

Интересен и лесен начин да проверите, до колко сексуално активен е един мъж, подсказват немските психолози. Достатъчно е, да го почерпите с бонбон и да наблюдавате реакциите му….

**Любителите на бързия секс обикновено развиват бонбона и веднага изхвърлят обвивката.

** Неуверените в себе си ще разтягат обвивката на бонбона на различни страни, като че проверяват нейната еластичност. Мъжът, който започне да прави от нея различни фигурки, ще се прояви като много изобретателен в леглото.

**Изисканите в ласките обикновено разглеждат обвивката, без да оставят нито една гънчица. Но ако Вашия избраник сгъне тази обвивка и я прибере в джоба си, обезателно ще бъде скучен в леглото…

**Американските учени твърдят, че до голяма степен сексуалността на мъжете зависи от сходството им с маймуните. Външното подобие на мъжа с примата, определя най-високата сексуална активност на партньора. Тя най-добре е изразена при тези мъже, които са съхранили тесни генетични връзки с природата.

** Според канадските учени съществува тясна връзка между сексуалното поведение и цвета на косите на мъжа. Оказва се, че с най-богато въображение в леглото и най-голяма активност са именно брюнетите. За разлика от тях блондините са сдържани и спокойни. Само кестенявите мъже е трудно да се предвиди какви ще бъдат, защото те съчетават черти и от блондините, и от брюнетите. Всъщност, гъстотата на косите също е показател за сексуалността - мъже, чиято космена покривка е по-гъста, се държат много по-активно.

петък, 13 юли 2012 г.

Народите, които не се целуват

0 коментара
837б
Kakто твърдят учените, целувката не е рефлекс. Децата не умеят да се целуват. Затова на целувки човек може само да се научи. Или да не се научи…. В света има много страни, в които хората просто не знаят, какво е това целувка…
Както станало известно от записките на Кук, аборигените от Нова Зеландия при среща се покривали един-друг с покривала и взаимно триели носовете си, издавайки едновременно с това звуци, напомнящи грухтене, и силно и звучно си поемали въздух. Този начин на взаимодействие се наричал „хонги“.
Туземците на остров Санта Мария при среща се помирисват взаимно и също си трият носовете.
Папуасите, тасманийците и жителите на остров Фуга на Филипините се поздравяват, като винаги държат около носа си или над главата си някакъв приятно миришещ предмет.
На островите Тонга, или както още ги наричат острови на приятелството, при среща с приятел го хващат за ръката, и силно се трият с нея по ръката и носа си.
На остров Сокотра, разположен в Индийския океан , до крайбрежието на Сомалия, при приветствие се целуват един-друг по рамената.
На Кралските острови приветствието се заключава в това, че здрависващите се плътно притискат носовете си , а след това енергично ги трият един друг.
В Мианмар приветствието се нарича nomtsch, което в превод значи „вдишване миризмата »(nом - миризмата, tschi - вдишване).
При племената, живеещи по височините на Читагонг( в източната част на Бангладеш), даже не съществува израз „целунете ме“, но за сметка на това те казват: „подушете ме“….
Китайците се здрависват приятелски, докосвайки носовете си , или докосват с носове бузите на човека, с който се поздравяват - нещо подобно на онова, което правят нашите дами, давайки вид, сякаш се целуват….
В съвременна Япония се смята за неприлично хората да се целуват пред свидетели. Това е причината почти никога да не може да се види целувка в японски филм. Това, което в цял свят се нарича „японска целувка“, се прави така: двамата застават на една крачка разстояние един от друг, накланят се напред и, издавайки устни, докосват устните на партньора. През това време устата в никакъв случай не трябва да бъде отваряна!

сряда, 11 юли 2012 г.

Няколко прости истини за отношенията

0 коментара
Животът - това са човешките отношения. Колкото по-добри са те, толкова по-хубав е живота….

Нито един човек през нашия жизнен път не срещаме случайно. Всеки ден се виждаме с нови хора, и от всяка среща отнасяме нещо важно за себе си. Някой ни проверява, някой ни използва и ни дава уроци, друг ни помага да придобием нови навици, а трети ни прави по-добри, и това е най-ценното…

В отношенията човек получава онова, което дава. Никой не трябва да се надява, че в отговор на капризи, обвинения и наставления, ще получи усмивки, прегръдки и признание в любов! Който иска разбиране, трябва също да разбира човека до себе си. Всичко се връща - това е обикновена формула, която работи по всяко време и във всички времена. Не трябва да се борим за място в живота на човека! Насилствено мил няма да станеш, но някои забравят тази проста и много мъдра истина. Никога не трябва да се опитваме да отвоюваме за себе си пространство в живота на друг човек, защото, навярно, не можем да знаем, дали това му е нужно!

Хората се променят, и това е нормално. Потребностите, мислите и даже убежденията на хората с времето се променят. Затова ако някой казва, че сте се променили, не се разстройвайте и не търсете недостатъци в себе си. Възможно е даже да се окаже, че промените са Ви от полза. Няма нищо страшно в това, че Вашите интереси с близък приятел може да се разминат, а общуването да се прекрати. По-добре е от време на време да си изпращате поздравителни картички и да запазите топлите си чувства, отколкото да се опитвате да изцедите от отношенията и онова, което не е останало, и да трупате раздразнение вътре в себе си.Бъдете искрени!

За отношенията трябва да се работи. Те не се изграждат сами по себе си и изискват активно участие от всички засегнати страни. Искреност, взаимност и уважение - това са основите, без които всички отношения рухват. Човек трябва да умее да прощава. Много смятат, че прощаването е признак на слабост, но думите: „Прощавам ти“ съвсем не означават “Аз съм прекалено мек човек и затова не мога да се обиждам и ти и за напред може да съсипваш живота ми, аз няма нищо да кажа“… Тези думи просто значат: „ няма да позволя на миналото да съсипва нашето настояще и бъдеще. Затова ти прощавам и забравям всички обиди…“

Споровете - това е напразна загуба на време. Колкото по-малко време хабите, за да се ругаете с хората, които Ви дразнят, толкова повече време остава за общуване с хората, които обичате! Ако е възникнал спор между вас с любимия човек, контролирайте се. Не позволявайте на гнева да Ви завладее, защото може да кажете неща, от които да се срамувате през целия останал Ви живот! Понякога и най-здравите отношения може да се разрушат, само заради една непредпазливо казана дума.
Не можете да измените другия човек. Всеки може да промени само себе си, но никога - някой друг. Затова трябва да се научите да приемате близките си и скъпи хора такива, каквито са. Ако нещо фундаментално не Ви харесва, бъдете честни и си кажете направо. Възможно е този, когото обичате, за поиска да се промени заради Вас.
Понякога отсъствието на някои хора може да се отрази добре. Не се страхувайте, да променяте обкръжението. Трябва да умеете да давате възможност на онези хора, които внасят дискомфорт в живота Ви, да го напуснат. Който е започнал да получава от предишен добър приятел само предателства и оскърбления, трябва да престане да се вкопчва в миналото и да скъса отношенията.

Ценете хората, които са до Вас! Не забравяйте да казвате на близките си хора, колко са Ви скъпи. Възможно е, отношенията ви някога да приключат, но даже и нещо да не продължава вечно, не значи, че с него си губите времето….

вторник, 10 юли 2012 г.

Англичанка родила близнаци в различни страни…

0 коментара

Гражданка на Великобритания родила близнаци в разни стран. С децата всичко е наред, но наистина са се родили в различни страни! Момченцето се родило първо и то в Нортумберленд, в семейната къща, по време на излъчване на мач от Евро 2012. Жената родила самостоятелно, в домашни условия, и нарекла детето Дилън.
Няколко часа по-късно тя се почувствала зле и извикала лекари, които я откарали в гранична болница в Шотландия, където се появило и второто дете - момиченцето Хана.
Щастливата майка, Дона Кинана, разказала, че всички събития се развили толкова бързо, че даже не успяла да разбере какво става. В 10 часа тя самостоятелно родила момченцето, а в 12, вече в родилния дом, родила момичецето. Сега децата, макар че са близнаци, ще имат различно гражданство. В момента и децата и майката се намират в пограничната болница в Мерлоуз, където са под наблюдение на квалифицирани специалисти, а у дома им ги чака щастливият 24-годишен баща.

понеделник, 9 юли 2012 г.

За това, което всеки мъж би искал да каже на жените

0 коментара

Мъжете много искат ние, жените, да знаем някои неща. Просто не всички се решават да ни го кажат направо…. И така: какво биха искали да ни кажат мъжете:

• Ние никога не си тръгваме от жени, с които ни е приятно.
И даже от тези, с които някога ни е било хубаво, не го правим изведнъж….

*Ние разбираме жените два пъти по-малко, отколкото би ни се искало,
но два пъти повече, отколкото вие мислите.

• Болшинството от нас умеят да перат, а също да гладят, да прибират и даже да си готвят неща, които са доста добри за ядене.
Затова женската помощ за домакинството не ни е толкова нужна, за да търпим заядливост и неуважение.

• Ние не се страхуваме от силните жени.
Те просто не ни харесват, както на вас не ви харесват слабите мъже.

* В света има примерно 3,2 милиарда жени.
Защо красивите и сексуални сред тях са много повече , отколкото сред мъжете са умните и успешните. За това си спомняме, когато от нас искат прекалено много, а ни дават прекалено малко….

• Ние можем безропотно и дълго да изпълняваме всички ваши капризи.
Понякога това е просто въпрос на любопитство - до къде можете да стигнете. След като видим резултатите, обикновено следват организационни изводи….

• Не всички от нас смятат женската пълнота за недостатък.
С годините това започва да ни вълнува все по-малко и по-малко….

* Всеки от нас цени у жените достъпността,
но само до толкова, до колкото тази достъпност се отнася за самия него. Простете ни, за този парадокс….

• Ние не сме слепи и отлично забелязваме вашите не епилирани крака, небрежно направения маникюр и небоядисаните корени на косата.
Просто плюем на това, ако сме наистина увлечени.

• Ние понякога също правим секс с вас, макар и да не ни се иска особено.
Просто за да не ви обидим. Ако решавате да легнете с нас само когато намирате за нужно, ние също можем да постъпим по този начин. И сексът ще бъде много добър, само че за всеки ще действа за себе си…

• Можем и да Ви изневерим, просто поддавайки се на инстинкта.
И ако крием това от вас и околните, значи наистина не искаме да ви изгубим…

* Ние не ревнуваме само тези, които не обичаме,
макар че ревността, сама по себе си, все още не признак на любов.

• Ние не искаме да знаем, как точно сте правили секс със своите „бивши“.
Няма и място за ревност. Просто въображението ни е развинтено и от този момент в леглото ще бъдем трима. Не всички мъже биха искали това.

• На практика за нас не е много важно, как сте облечени.
Това правите не заради нас, а една заради друга. Жените имат своя азбука на действие с алфа, бета и гама-самките….

* Ние ви вярваме.
Даже и когато самите вие усърдно се критикувате…

петък, 6 юли 2012 г.

За разликите между мъжете и жените

0 коментара
За успешно ни дълго съжителство с любимия мъж, трябва да сме на ясно, че ние, жените се различаваме от представителите на силния пол. Няма , разбира се, да разглеждаме различия от типа на различния набор хромозоми или наличието на бради и мустаци, а ще се интересуваме от различията в поведението, възприятията и реакциите на едни и същи ситуации.


Жените говорят три пъти повече от мъжете, и това си има своето научно обяснение: при жените частта от мозъка, отговаряща за речта, е с 12% повече, отколкото при мъжете. Психиатрите твърдят, че колкото по-бъбрива е жената, толкова е по-здрава психически.

Мъжете повече обичат да говорят за своите успехи, а жените - за своите неуспехи и разочарования.

Мисловният процес при мъжа и жената е организиран различно. Мъжете първо всичко обмислят, правят изводи , а на края го огласяват. За жените е по-лесно и да мислят, и да говорят едновременно…

Различават се и реакциите на стрес при мъжете и при жените. При жените веднага се включват емоциите и паралелно възниква импулс за действие. Мъжете от начало започват да ругаят, ще изпушат някоя и друга цигара, ще „изпуснат парата“, и чак след това ще започнат да правят нещо… Te и да искат, не могат да бързат….

Различното отношение към секса при двата пола също е предопределено от физиологията: участъците от мозъка, отговарящи за мисли за секс при мъжете са два пъти повече, отколкото при жените.

Жените се отнасят критично към своята външност, а мъжете - към своите способности.

Слухът при мъжете е по-остър, но пък жените са в състояние да възприемат информация от няколко източника едновременно.Затова когато няколко жени говорят едновременно, те действително се слушат една друга….

Жените реагират 8 пъти по-силно на миризми от мъжете.

Жените по-бързо от мъжете реагират на болка с всяка част на тялото си, макар че са в състояние по-дълго време да понасят дискомфорт.

Мъжете се интересуват от вещите, а жените - от отношенията между хората. Става ясно, че между мъжете и жените наистина има много разлики.

Изводът:
макар че са различни, но това не означава, че мъжете и жените са си чужди и че не са в състояние да чуят и разберат един друг….


И потвърждението:

вторник, 3 юли 2012 г.

Женските митове за мъжете

0 коментара
Животът на човек преминава сред много митове. Никой не твърди, че изцяло им вярваме, но те, като определени шаблони за възприемане на света, трайно се вкореняват в нашето съзнание и ни карат да ги възприемаме като нещо, което се подразбира само по себе си. За съжаление от тях няма никаква полза а даже обратното - карат ни,да се държим неправилно… И така: най-популярните женски митове за мъжете(които затрудняват и без това не лекия живот на слабия пол)…. през погледа на един мъж…

Мит № 1 : Мъжете харесват маникюр и педикюр
Повечето мъже изпитват огромен ужас при вида на дължи, кърваво-червени нокти… И кой е казал, че изглеждат еротично? Даже си е доста страшно, да не осакатите някого с тях!.... Повечето от мъжете предпочитат обикновените човешки нокти - колкото по-естествени, толкова по-добре. Защо жените са избрали да боядисват точно тях? Защо не боядисвате лактите си, например? А колко смешно би било!...

Мит № 2 : за магнетичната сила на големите женски гърди
Видяно, проверено и изучено! Действително са привлекателни - какво да се прави? Това е много правдив мит - не е ли прекрасно? Само че не трябва да се забравя, че основата на женската красота е в хармонията. Всичко трябва да е успешно и балансирано съчетано.

Мит № 3: Пожизненият стремеж към свободата
За повечето от нас идва такъв момент, когато много искаме да създадем семейство. Честно. Иска ни се да намерим своята втора половинка, да си родим наследници, да си купим къща в планината и да отглеждаме джинджифил под тихия ромон на ручея и радостните детски викове… За някои този кошмар идва по-рано, за други - по-късно, но е факт, че изключението само потвърждава правилата. Иначе бихме започнали да сменяме свободата за храна….

Мит № 4 : Всички мъже мечтаят за секс с най-добрата приятелка на своето момиче
Не всички! Макар че много зависи от приятелката…. Ако жената дружи с огромна мустаката арменска леля, няма ли още със запознанството да изчезнат от корен всички мъжни еротични фантазии?...

Мит № 5 : Пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха…
Е, толкова ли са примитивни мъжете! За да има бърз ефект е необходима многоканална стимулация – хранителна, еротична и психологическа. Мъжът трябва да е сит, удовлетворен сексуално и досолен от себе си, а нещата да се случват точно в такава последователност. Иначе сериозно ще пострада целия неин (и на майка и) годишен бюджет, за да се задоволи пържолено- луканковия мъжки рацион….

Мит № 6 : Джентълмените предпочитат блондинки Е, наистина има маняци, които са „зациклили“ на цвета на косата, но като цяло това не е най-важното. А и за съвременната жена това изобщо не е проблем, така че въпросът се всаля от дневен ред. За женската глава е най-важно да бъде чиста и с добре подредена прическа, която да и подхожда…

Мит № 7 Мъжете харесвт прекалено „палавите“ жени


В интерес на истината, такива жени на никого не се харесват. Красивите „палавници“ предизвикват внимание, но не копнеж. Ако освен че са красиви, имат и красива фигура, дават сила на мъжа да затвори очи за предизвикателната им красота и го учат на смирение…

Мит №8 (заключителен) Мъжете са козли
Бъдете сигурни, че мъжете не са глупаци - те всичко виждат и преценяват! И много добре занят, къдемогат „да минат“ и къде -не…
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни
eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics