петък, 23 юли 2010 г.

Какво не знаем за секса?




Изследванията, посветени на секса позволяват да се изяснят все нови и нови факти за него. На Вашето внимание сега предоставяме подборка от факти, установени съвсем неотдавна!
1. Емоционалните жени по-често изпитват оргазъм. Както показало изследване на британските учени, колкото по-емоционално развито е момичето, толкова по-голямо удоволствие от секса може да получи то. Ако човек умее да се справя със собствените си емоции, значие по силите му да получи онова, което иска.
2. Скъпите дрехи възбуждат. Не е тайна, че жените обичат успелите мъже. Отчасти това може да служи за обяснение на факта, че един и същ мъж има различни шансове да се хареса на една и съща жена , ако е облечен в скъп костюм или костюм от средна ценова категория. Този факт лесно се обяснява с това, че жената подсъзнателно избира такъв мъж, който ще обезпечи нейното бъдещо потомство.
3. Мъжете повече обичат хапването, отколкото секса. Такава тенденция се наблюдава през последните 10 години и резултата е на лице – съвременните мъже получават по-голямо удоволствие от яденетео, отколкото от заниманията с любов.
4. Жените обичат веселите. Както показват изследванията, най-привлекателната мъжка черта е чувството за хумор. Именно веселите и способни към самоирония мъже , момичетата считат за най-сексапилни.
5. Установено е, че колкото е по-интелигентна жената, толкова по-трудно гради отношенията си с мъжете. Такива жени по-рядко се омъжват, по-рядко раждат деца и по-рядко се занимяват със секс.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни
eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics