понеделник, 24 октомври 2011 г.

Kакви жени харесват мъжете ( нещо като хороскоп)




Овен
Mъжът – Овен предпочита пламенни жени, огнено- страстни, чужди на всякакяи условности. В живота си такава жена трябва да бъде решителна и смела, да не се плаши от работа, да умее да се бори за своето щастие... Е, и разбира се – да бъде гореща в любовта.

Телец
Мъжът – Телец се нуждае от уютна, „домашна” жена, която добре умее да води домакинството, да готви вкусно, да обезпечава комфорт, добросъвестно да глези своя мъж , да цени красотата и интимността му, и най- вече, да умее да икономисва!

Близнаци
Мъжът – Близнаци предпочита жена – приятелка, която с удоволствие ще вниква във всички негови работи, а освен това, и ще му оказва информационна поддръжка. Едно от основните му изисквания е да бъде умна, разностранно образована, да не е възпъличка, и да бъде изобретателна в любовта.

Рак
Мъжът – Рак изпитва влечение към жените, които и в къщи, и на работа държат в ръцете си всички „юзди” на действието – т. е. – тези, които контролират и направляват нещата. Своите чувства – дълбоки и искрени, такава жена не е склонна да демонстрира пред околните. Именно затова тя е добре обезпечена.

Лъв
Мъжът – Лъв изпитва страст към светските дами с ярка външност, и с някакво превъзходство, в сравнение с останалите жени. Те трябва да са блестящо образовани или да заемат отговорен пост, но да ценят любовта на мъже повече от всичко.

Дева
Мъжът- Дева предпочита невзискателна и практична спътница в живота, която умело да съчетава любов и бит, но и да умее да дарява мъжа с тихо семейно щастие. При това трябва ясно да се вслушва в мъжа си, и да избягва всякаква ексцентричност.

Везни
Мъжът- Везни се нуждае от елегантна, грациозна и привлекателна жрица на любовта, която да превърне личните отношения в особен култ. Във всички останали сфери такава жена трябва да заема активна позиция , и да не се бои да взем решения, като се обляга на своя усет , опи и вкус.

Скорпион
Мъжът- Скорпион избира делова, съвременна жена, често с мъжки качества и характер. Тя трябва да заема лидерска позиция не само на работа, а и в любовта. Ако отгоре на всичко е и ревнива , тя ще стане безспорна стопанка на сърцето на този мъж.

Стрелец
Мъжът – Стрелец ще цени жената – интелектуалка, в която е силен колективистичния дух. Такава жена трябва да бъде духовно богата, и настроена алтруистично. На своя мъж тя ше помогне да избере правилното направление и винаги ще му оказва неоценима подкрепа.

Козирог
Мъжът – Козирог се нуждае от образована жена, която обича домашния уют и която би успяла да му осигури наследствено състояние или обществен статус. Тя трябва да съумее да създаде надежден тил , а и всички условия за социално израстване на мъжа. В любовта трябва да бъде предана и кротка.

Водолей
Мъжът – Водолей ще се стреми към общителна и приветлива жена, чието ниво на изисквания по никакъв начина да не превишава възможностите на мъжа. Тя трябва да бъде разкрепостена в любовта. Особено важно е обаче, нейните възгледи и отношението към обществото, да съвпадат с мнението на мъжа.

Риби
Мъжът- Риби търси скромна и безотказна жена, изпитваща състрадание към света и готова напълно и безвъздмездно да посвети себе си на своя любим човек, а и да пожертва всичко, в името на любовта. Освен това, такава жена трябва да има художествени дарби, и да разбира от изкуство.
.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни
eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics