неделя, 29 януари 2012 г.

Измамник увеличил обема на задните части на пациентка, с помощта на цимент





В Маями от полицията бил задържан лекар-измамник, който уявличил обема на дупето на своя пациентка с помощта на смес от цимент и супер-лепило. Момичето се обърнало към тридесетгодишния лекар Морис О `Нийл от съображения за икономия. За своята услуга той и поскал само $700. The Telegraph съобщава, че пластичната операция едва не струвала живота на пациентката.
В опасната смес имало цимент, суперлепило а също и спрей, с който обикновено запълвали пробитите автомобилни шини. Веднага след операцията пациентката почувствала силна болка, а после се появили симптоми, характерни за грип. Тя отишла в болница, но не посмяла да разкаже за истинските причини за неразположението и избягала. Съшото станало и във втората клиника, но в третата вече разказала и дала телефона на лекаря. За да разберат състава на използваната смес, лекарите там се опитали да се свържат с въпросния „пластичен хирург“, но не успели.
Полицаите изяснили, че той работи в една от нелегалните клиники, където и бил задържан. Повдигнати са му обвинения за водене на медицинска практика без лиценз и причиняване на тежки телесни повреди.
Поради влошаване на икономическата ситуация е нараснало числото на пациентите, които се ориентират към съмнителни заведения, за да им бъде направена пластична операция за малко пари. Те дори и не си дават сметка, че това може да предизвика сериозни медицински усложнения , като тумори, възпалителни реакции, ампутация на крайници и даже смърт. Предупреждение за това е било направено от американската Асоциация на пластичните хирурзи. Така например през 2003 година 53 годишна секретарка починала след направа на 20 инжекции с промишлен силикон, който се използва за сглобяване на мебели.

Само че има случаи, когато силиконът може и да спаси живот. Неотдавна израелският модел и порно-звезда Орит Фокс по време на снимки била ухапана от боа. Само че плътно запълнената със силикон гръд не позволила на зъбите на влечугото да проникнат дълбоко, а самата боа умряла от отравяне….

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни
eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics