понеделник, 13 август 2012 г.

Мъжете през очите на жените




Мъжете с обица на ухото са много по-подготвени за встъпване в брак от останалите мъже. Първо - те вече са изпитвали болка, и второ - знаят, какво значи, да се купуват украшения.

Женитбата за разведен мъж е оправдана от екологична гледна точка. В нашия свят мъжете са по-малко от жените, а на всички е добре известно, че всеки ресурс, който е недостатъчен, трябва да се използва повторно.

Мъжете са изключително самонадеяни хора. Някои от тях са толкова самонадеяни, че когато гледат по телевизията някакво състезание, мислят, че ако се концентрират достатъчно, ще могат да помогнат на своя отбор….

Мъжете обичат телефони с голям брой бутони. Това им помага, да се чувстват важни….

Мъжете обичат сутрин да четат вестника първи. Самата мисъл на мъжа, че не е пръв, действа пагубно на неговата психика.

Всички мъже ненавиждат фразата: „Трябва да поговорим за нашите отношения“. Тези шест думички могат да вселят страх дори в сърцето на самия генерал Шварцкопф.

Мъжете са чувствителни по много странен начин. Ако мъжът е запалил камината, но последното дърво не догори, той може да възприеме това като лична обида.

Средната телесна температура на мъжа е по-висока от тази на жената. Ако през зимата в къщи Ви е студено, за препоръчване е, да спите в едно легло с мъжа. Той е преносим отоплителен удар, който хърка.

Жените се отнасят към дрехите доста по-сериозно от мъжете. Навярно никой и никога не е видял мъж, който, пристигайки на официална вечеря, да каже в отчаяние: „О, Господи! Аз съм загубен! Може би е най-добре да си тръгна…. Виждам още един мъж, облечен в черен смокинг…“

Повечето мъже ненавиждат да се занимават с покупки. Именно по тази причина щандовете за мъжко облекло се разполагат на две педи от входовете на магазините…

Ако един мъж Ви е приготвил обед и в салатата има повече от три компонента, знайте, че намеренията му са много сериозни.

Когато се съберат четирима и повече мъже, говорят за спорт. Когато се съберат четири или повече жени, говорят за мъже.

Повечето жени са интрувертни:
„Действително ли съм влюбена?“
„Удовлетворена ли съм емоционално и творчески?“
Повечето мъже са екстравертни:
„Ще победи ли моя отбор?“
„А как е колата ми?“

Ако един мъж каже:“Ще ти позвъня“ и не го прави, това не значи, че е забравил да го направи, нито, че е загубил телефонният Ви номер, не значи и, че е умрял. Това значи, че просто не иска да звънне…

Мъжете са самоуверени, защото в детството си са се идентифицирали със супер-герои. Жените, като правило, имат ниско ниво на самочувствие, защото в своето детство са се идентифицирали с Барби….

„Критическата" възраст у мъжете протича доста смешно. Когато тя започва при жените, те обикновено пълнеят и им става горещо. Когато същата възраст започва при мъжете, те се опитват да се запознават с млади момичета и се возят на мотоциклети.

Мъжете забравят всичко, а жените, като правило, нищо не забравят. Затова по време на телевизионни предавания на спортни състезания, често показват повторения…

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни
eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics