понеделник, 5 април 2010 г.

Правила за запазване на отношенията - 2



(продължение)

Всеки от нас иска да бъде обичан и да обича, само че това не се удава на всеки. В какво е проблема? Да се отговори на този въпрос помагат психолозите, съствили списък от правила, които е необгодимо да се спазват, за да се запазят и подобрят отношенията с близките хора.

11. Правете общи планове за бъдещето. Не възприемайте сватбата като съглашение, благодарение на което ще прекарате останалия си живот заедно.

12 . Грижете се за личната си хигиена. Не трябва да подценявате ролята, която тя играе в отношенията Ви.

13. Не забравяйте за секса. Той е един от важните елементи в отношенията Ви. Разговорите под една завивка, след хубав секс, създават усещане за близост.

14. Никога не лягайте да спите, ако изпитвате негативни отношения. Постарайте се, да се избавите от тях до съня.

15. Не се страхувайте, да искате прошка. Всеки от нас прави грешки, и колкото по- рано успеете да хи оправите, толкова по-добре.

16. Трябва да зависите един от друг, но тази зависимост не трябва да е във всичко. Пълната зависимост от своя партьор ще направи нещастни и двамата.

17. Запазете самоуважение и чувство за собствено достойнство. За Вашата втора половинка е много по- лесно да Ви обича, ако и Вие обичате себе си.

18. Украсете своите отношения с нови интереси. Опитайте да се занимавате с някакъв вид спорт, с който никой от Вас до сега не се е занимавал.

19. Помагайте си. Делете си задълженията. Колкото по- честно е Вашето сътрудничество, толкова по- близки ще станат отношенията ви.

20. Грижете се за здравето си . Доброто здраве е залог за успех на любовните отношения.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics