неделя, 23 май 2010 г.

Какво могат децата-индиго!!!



Двугодишен ситнеж –„индиго” зане за автомобилите повече от своята майка

Децата Индиго” проявяват необикновени възможности, на които съвременната наука не може да даде обяснение. Експертите, явяващи се застъпници на теорията на Дарвин ги смятат за представители на следващата степен на развитие на човечеството по стълбицата на еволюцията. Несъмнено към тях се числи и Уокър Сайороби (Walker Ciorobea) от Южна Флорида. Момченцето, което още няма 3 години и не знае да чете, поразява възрастните със своите познания в познаването на автомобилните марки.
Макар че не е грамотно, момченцето може да назове марките и моделите практически на всеки срещнат автомобил. Майка му решила да разкаже за поразителната дарба на своя син на цялата страна, като заснела с видеокамера една „едскурзия” с необикновеното си чедо, на територията на един от местните автопаркинги и изпратила клипа на телевизионния канал CBS.
Уокър безпогрешно определя марките и моделите на стоящите пред него автомобили, хвърляйки своята майка в изумление: някои от имената майката чува за пръв път.
Отивайки на посещение в телевизионния канал, детето отново демонстрира своята необикновена дарба по снимки, показани му от журналистите.
Знанията за автомобилните марки при него се проявили, след като баща му се абонирал за специализирано издане. Уокър обичал да разглежда картинките, като често питал, кака се наричат автомобилите.
„В бъдеще той непременно ще стане авто механик, автосъстезател или собственик на автосалон !” - смее се майката на това уникално дете, което в момента е само ма 2,5 години...

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics