понеделник, 14 май 2012 г.

За какво още може да се използва пастата за зъби?....




1. С нея може да се почистват пръстени с брилянти. За целта сложете малко паста за зъби върху стара четка и потрийте пръстен, но натискайте прекалено силно!
2. Пастата за зъби може да се използва за справяне с пъпките по лицето. Трябва само да се сложи малко паста върху всяка пъпка, и да се остави за през нощта.
3.С обикновена паста може да се чистят подметките на обувките. След почистване отмийте остатъците от паста и мърсотия с помощта на влажна тъкан.
4. За почистване на долната част на ютията също може да се използва паста за зъби. Нанесете я върху студената ютия и потрийте. После допочистете повърхността с влажна кърпа.
5. С паста за зъби може да почистите стените от цветни пастели. Използвайте я заедно с четка за почистване, а след това изплакнете стената с вода.
6.Неприятните миризми също се премахват. Ако ръцете Ви миришат на нещо, с което сте работили(например - на риба), измийте ги с паста за зъби.
7.За да махнете от дрехите следи от червило, достатъчно е да се възползвате от пастата за зъби. Нанесете я върху петото и енергично разтрийте, а след това изплакнете с вода. При необходимост повтаряйте същото действие до пълното изчезване на петната.
8.Ако шишето за хранене на бебето мирише на кисело мляко, смесете паста за зъби с вода и бъркайте до пълното и разтваряне, след което налейте течността в шишето, затворете го и силно разклатете. След това щателно изплакнете с вода.
9.За да почистите клавишите на пианото(рояла), нанесете паста за зъби върху тях, след това разтрийте с четка за зъби и почистете с влажно парче плат.
10. Ако има дребни отворчета по стената, запълнете ги с паста за зъби, изчакайте тя да изсъхне, и след това боядисайте стената.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни
eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics