вторник, 5 юни 2012 г.

Още истини за мъжете




Всички мъже са деца
Това твърдение принадлежи на Коко Шанел. Ако жената разбере това, значи е разбрала всичко. Мъжът и на петдесет години е способен, меко казано, на нелогични и необясними, а казано грубо, но точно, на доста глупави постъпки. Интересното е, че мъжете по- често от жените се разочароват от своите спътнички в живота. Обяснението е просто. Жените са по- прозорливи и знаят, за кого се женят. Мъжете нищо друго не забелязват, освен красивите очи и хубавите крака, на които те, наивниците, така мълниеносно се нахвърлят, а просто не знаят, какво ги очаква в съпружеството. Болшинството се виждат като голямо дете, което обичат и глезят.Даже с негодувание си изясняват, че жената може да има и други интереси, освен грижата за тях.


Всички женени мъже с негодувание очакват наследника си

Но именно появата на детето много често разваля брака. Мъжът очаква щастие, розов път, поздравления и почетно място на масата, когато „ще се полива” появата на този наследник. На практика получават купчина мокри пелени и плач през нощта. И сякаш това е малко - неговото място - на най- скъпия и любим човек са му го заели и той на практика е избутан. Много често мъжът ревнува жена си от децата, макар и никога да не го признава на глас.

Мъжете са обладани от стремеж към успех.

Цел, кариера и повече пари - това е най- главното. Уволнение или банкрут – това е истинска трагедия за мъжа, като признак на неговата несъстоятелност. Това е достатъчно тежка причина даже и за самоубийство.

Мъжете никога не изпускат да „ кръшнат” встрани...


Даже и да е любящ баща и съпруг, един мъж винаги е способен да оцени краката на млада жена и да пофлиртува. Понякога е по- уместно да се прости изневярата, отколкото да се прави разбор, който действително може да доведе до край на отношенията. Флирт :встрани” , на възраст 40- 50 години - това е своеобразен начин за самоутвърждаване . Той ще разпери пера и паунска опашка, които жена му вече не е в състояние „да оцени по достойнство. Изневерявали са даже и на Клеопатра... И все поради вродения стремеж към нещо ново... Потенцията е тяхната гордост. Да я загубят е трагедия, по- голяма от уволнение или банкрут. Никога не се изказвайте за тази област с насмешка, защото мъжете са много внушаеми и наистина ще го приемат за трагедия.

А знаете ли защо след съпружеската любов те моментално се обръщат и заспиват?

Не е от простащина. Организмът им в продължение на четиридесет секунди изработва вещество, предизвикващо сънливост. Не се мусете, а го пожалете.... и все- пак не го оставяйте да заспи. След няколко минути той ще се оправи.

И така: наблюдавайте и правете изводи. Може би Вие, изхождайки от това, ще успеете да избегнете грешките, през които минават всички. Наистина, не винаги удачно...

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни
eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics