събота, 16 юли 2011 г.

Кое мъжко достойнство се смята за голямо?



Почти у 80% от представителите на мъжкия пол, в спокойно състояние членът има размер между 8 и 12 см

В наше време са проведени доста изследвания, посветени на размера на половия член. Едно от най-обширните е направено от доктор Ричард Едуардс в Канада, през 1998 година. В него взели участие 3100 мъже, като всеки от тях отговорил на по 43 въпроса.
Почти при 80% от мъжете половия член имал размер от 8 до 12 см в спокойно състояние. Тъй като в такова състояние размерът му зависи и от доста външни фактори(температура, самочувствие и др), да се прави класификация би дсе получил не съвсем точен резултат. Въпреки това, по размера на члена в спокойно състояние, може да се съди за размера му при ерекция.
В много книги е писано, че „по време на ерекция малкият пенис се увеличава много по-силно от големия”, и в интерес на истината става въпрос за процентно увеличение, но и при ерекция малкият член ще си остане по-малък от еректиралия голям.
По размер, в състояние на ерекция, членът може да бъде отнесен към една от следващите групи: малък, среден и голям. Повечето от мужете нямат реална представа за средния и голям пенис. Определят често средния като голям. За това свидетелства анкетата на Ричард Едвардс, според който разделянето по дължина в състояние на ерекция е следното:
Малък – 14 см
Среден – 16 см
Голям - 18 см
При 69% от мъжете, в състояние на ерекция дължината на члена е повече от 16 см

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни
eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics