събота, 9 юли 2011 г.

Шведският Durex приема на работа тестовчици на презервативи




Шведският отдел на гиганта Durex е обявило откриване на 1000 свободни места за шведи от свата пола, за табота като тестовчици на презервативи. „Може да спрете по всяко време, но е желателно това да не стане преждевременно” – пише в обявата в сайта на компанията..
От кандидатите се изисква да са на възраст от 18 до 30 години и да имат желание да се подобри качеството на предлаганите гумени изделия. Ако кандидата за работа притежава качества за работа като дружелюбие, желание да стане по-добър, разбиране, любопитство и висок потенциал на желание, се смята (както пише в шведското издание The Local), че това е идеалния кандидат за работа.
За да получат работата-мечта, всички желаещи трябва да отговорят на въпроса, защо той/тя, са „най-добрият тестовчик на презервативи”, както и на някои други въпроси, свързани със секса.
Всъщност всички кандидати автоматично стават участници в организираната от Durex лотария, независимо от това, дали ще заемет или – не, работните места. Сред наградите ще има и изделия от продуктите на комапнията.
На всеки приет ще бъде издадена тениска, „покаваща новия му статус” на тестуващ презервативи, както и пачка от изделията за тестване. Конкурсът ще завърши до края на август, а кандидатите-късметлии ще започнат работа от септември.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни
eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics