събота, 14 юли 2012 г.

Нещо повече за мъжката сексуалност




Интересен и лесен начин да проверите, до колко сексуално активен е един мъж, подсказват немските психолози. Достатъчно е, да го почерпите с бонбон и да наблюдавате реакциите му….

**Любителите на бързия секс обикновено развиват бонбона и веднага изхвърлят обвивката.

** Неуверените в себе си ще разтягат обвивката на бонбона на различни страни, като че проверяват нейната еластичност. Мъжът, който започне да прави от нея различни фигурки, ще се прояви като много изобретателен в леглото.

**Изисканите в ласките обикновено разглеждат обвивката, без да оставят нито една гънчица. Но ако Вашия избраник сгъне тази обвивка и я прибере в джоба си, обезателно ще бъде скучен в леглото…

**Американските учени твърдят, че до голяма степен сексуалността на мъжете зависи от сходството им с маймуните. Външното подобие на мъжа с примата, определя най-високата сексуална активност на партньора. Тя най-добре е изразена при тези мъже, които са съхранили тесни генетични връзки с природата.

** Според канадските учени съществува тясна връзка между сексуалното поведение и цвета на косите на мъжа. Оказва се, че с най-богато въображение в леглото и най-голяма активност са именно брюнетите. За разлика от тях блондините са сдържани и спокойни. Само кестенявите мъже е трудно да се предвиди какви ще бъдат, защото те съчетават черти и от блондините, и от брюнетите. Всъщност, гъстотата на косите също е показател за сексуалността - мъже, чиято космена покривка е по-гъста, се държат много по-активно.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни
eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics