четвъртък, 19 юли 2012 г.

Характерът на жената, определен по външни признаци



Според твърденията на учените от формата и положението на краката на жената, може да се направят изводи за нейния характер.

Жените с къси крака стоят на земята уверено и твърдо, макар че страдат от промени в настроението. Тъй като са реалисти, решават жизнените проблеми лесно и бързо, не изпадат в отчаяние и не предприемат никакви необмислени постъпки.В зависимост от своите интересни, лесно може да променят възгледите си и да правят най-неочаквани компромиси.

Дългокраките красавици са чувствителни и романтични по характер, обичат да си помечтаят и понякога им е много трудно да се справят даже с незначителни проблеми в своя живот. За тях е трудно да престъпят принципите си и са постоянни в своите убеждения.
Много е важно, в какво положение жената „поставя“ краката си !

Жената, която е щастлива в любовта има лека и красива походка. Тя пристъпва с високо вдигната глава и смело гледа в очите останалите. С носа надолу ходят жените, които са покорни, комплексирани и неуверени в себе си. Те трудно установяват контакт с обкръжаващите и често са самотни.

А знаете ли, мили дами, че по положението на вашите крака(независимо дали седите или стоите), може да се съди за някои черти на Вашия характер, темперамент и личност?

*** Ако стоите изправени , а краката Ви са еди до друг, това е показател, че сте уравновесени, практични и търпеливи. Всички признават,че сте добър приятел, и много разчитат на Вас. Но известна студенина на външен вид, понякога пречи да осъществите контакт с обкръжаващите Ви хора.

*** Ако обикновено стоите, като повече се опирате на единия крак, а другия изнасяте напред, сигурно е, че обичате да сте център на внимание. Имате активен темперамент, знаете какво искатеи го пшостигате, проявявайки гъвкавости необходимата трезвост на възгледите. Увереността в себе си ВЯи дава сили за постигане на власт.

*** Ако обичате да стоите с широко разкрачени крака, трудно се отказвате от постигане на каквито и да било свои намерения , желания и идеи. Бъдете търпеливи, защото твърдостта на характера може да Ви изиграе лоша шега, ако не съумявате да проявявате гъвкавост при общуването с останалите хора.

*** Ако се чувствате най-добре, когато стоите с кръстосани крака, значи сте честолюбиви и понякога нетърпеливи, когато се касае за осъществяване на личен замисъл. Хазартният и доста възбудим темперамент Ви подстрекава към предприемчивост, а способностите за общуване, заедно с Вашите енергичност и динамизъм, са козовете Ви, но трябва от време на време да обуздавате своя темперамент и да не му давата много воля.

*** Ако обикновено седите "крак върху крак" , „заплитайки“ единия крак зад другия, всеки може да бъде убеден, че сте сдържани, недостатъчно уверени в себе си и даже нерешителни. Тези, които са близо до Вас, смятат, че имате много сложен характер, но благодарение на своята привлекателност и такт успявате да постигнете правилна оценка от страна на другите, а и да заслужите тяхната обич.

*** Ако любимата Ви поза е „крак върху крак“, независимо кой крак е отдолу и кой – отгоре, това е показател, че сте уверени в себе си и сте човек, който умее да живее, а и използвате това си умение!

*** Жената, която стои изправена с прибрани крака и е стъпила здраво на двете си стъпала, има стремеж към порядък, граничещ с педантичност. Ако и Вашата любима поза е такава, определено сте и искрена, точна и честна, но Вашата праволинейност не дразни останалите. Външно изглеждата хладна и дистанцирана, но това е само заблуда, а иначе имате златно сърце.

*** Ако предпочитате да седите с прибрани крака, като повдигате пръсти и се опирате на петите си, това е показател, че сте сдържани и затворени, заемате изчаквателна позиция и най- често сте в състояние на отбрана. Поради опасения за неадекватна реакция, обкръжаващите избягват да обсъждат с Вас злободневни и неудобни теми, а това Ви създава чувство за изолираност….

*** Малко по-необичаен начн за седеж е, ако събирате пръстите на двата си крака, а раздалечавате петите. Ако така се чувствате най-добре, останалите трябва да са на ясно, че сте изключително нерешителни, докачливи и лесно се обиждате, но колкото и да искате, няма начин да се промените. Често се уединявате и общувате най-вече с близките си хора. Плюсът Ви е, че достатъчно добре познавате себе си и се ориентирате в хората, а и можете да направите доста точна характеристика на всеки човек. За съжалени, понякога надценявате своите възможности….

*** Ако седите с малко изпънати напред крака, които кръстосвате, Вие сте властна и ревнива натура. Обичате винаги да сте първа и да доминирате над останалите, а с Вас е доста трудно да се общува. Що се отнася до промените, особено в личния живот, проявявате изключителна нерешителност.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни
eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics