неделя, 6 юни 2010 г.

Хороскоп на рисковете (07 юни – 13 юни)



Уникален хороскоп

Овен
Седмицата се очертава като благоприятна за взаимоотношения на Овена с обкръжаващите. Може да се изявите ярко и оригинално, но само ако при това отчитате и интересите на обшеството, в което се движите. През този период всяка дреболия може да се окаже съществена за Вас. До идването на почивнитв дни трябва да забравите за пътувания и разходки - по-добре е да се справите с натрупалите се проблеми. През почивните дни проявете е снизходителност към децата. Постарайте се да бъдете по-разумни с любимия човек, изслушайте го и почакайте, докато емоциите му улегнат.Като цяло седмицата е стабилна във финансов план.

Телец
Постарайте се през следващата седмица към всички проблеми и работи да подхождате творчески, като това с особен сила се отнася до Вашата кариера. Много време ще се наложи да отделите за бумащина и затова бъдете по-внимателни и не губете напразно времето си, за да може да успеете. По-добре се вслушайте във вътрешния си глас и интуиция. Седмицата ще премине под знака на спокойствие и блаженство. Едва ли нещо ще може да Ви развълнува. Опитайте се да поразнообразите любовните отношения , защото иначе рискувате да потънете в скука и домашна суета. Не си стойте постоянно в къши: сменете обстановката!

Близнаци
Предстои Ви седмица, в която ще се намирате в добро разположение на духа, благодарение на което всичко, което сте планували ще Ви се получи от пръв път. Ако положите определени усилия, препятствия в реализацията на нищо няма да възникнат. През втората половина на седмицата най-вече ще имате възможност да реализирате своите желания и да предприемете отговорни крачки. Напълно е възможно да се окажете в нестандартна ситуация, в която ще трябва да действате решително, както и да поемете ролята на генератор на идеи. Способността Ви да намирате верни решения и своевременната подкрепа на близките Ви хора, ще Ви дадат възможности за бъдещ успех.


Рак
В началото на семицата може да се окаже, че на пътя Ви се е изпречил конкурент, с когото трябва да се състезавате и което ще Ви отнеме доста време. Независимо от всичко, в края той ще излезе от полесражението като победител, тъй като силите ще се окажат неравни. Не трябва да се отчайвате, защото от този момент нататък съвсем ясно ще знаете, на какво трябва да обърнете внимание и какво да промените. Нали си спомняте сентенцията;”Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни!” В края на седмицата ще Ви обхване лошо настроение поради неправилния начин на живот. Изкарайте почивните дни у дома, и ако трябва, се лекувайте. Вашите отношения с противоположния пол ще започнат да се проясняват, а кълбото- да се разплита. За съжаление информацията за обекта на Вашите симпатии окончателно ще Ви разочарова. Време е за претегляне на всички „за” и „против”.


Лъв
Благоприятно време за обучение и особено добре ще усвоявате информация, свързана с Вашия професионализъм. Не влизайте в спор, особено ако не сте напълно уверени с в своята правота. В края на седмицата се пригответе за неочакван напредък в работата. Небесните светила Ви препоръчват, да не седите със скръстени ръце , а всячески да се стараете да покорявате и да придобивате нови пространства. Очаква Ви запознанство при непредвидени обстоятелства. Тези представители на знака, които вече не са сами, трябва по-внимателно да се вгледат в своя партньор: може би ще се прояви съвсем не така, както сте очаквали.

Дева
Предстои Ви просто идеално време за подобряване на своите професионални качества. Мислите, които по-рано са Ви пречили да се съсредоточите върху важни неща, ще се изпарят някъде и ще започнете да работите спокойно. За всичко останало времето Ви ще бъде малко. Обстановката в къщи ще бъде уравновесена и предразполагаща. Сега е много подходящо време за заглаждане на старите обиди и може спокойно да поискате прошка от тези, от които сте били длъжни да го направите . Ще се обадят и старите болежки и затова бъдете предпазливи. От натрупаната умора и вътрешни проблеми е най-добре да се освободите, а не да ги държите у себе си. Сега сте склонни да се мятате и да изпадате в паника, но любимият човек може да не Ви разбере правилно. Не давайте повод за ревност и не му създавайте чувство, че сте го напуснали...


Везни
Тази седмища ще изисква от Вас предпазливост в мислите и действията. Ако не искате всички да знаят всичките Ви тайни, дръжте езика зад зъбите си. Едни от най-напрегантите проблеми през седмицата може да се окажат взаимоотношенията Ви със старите приятели. В средата на седмицата ще се почувствате уморени и с напускащи Ви сили, поради което е за препоръчване да си останете за няколко последователни вечери у дома. Правете си вани с етерични масла и по-рано си лягайте, за да се наспите. Може и да се окажете в период на последователни запознанства с хора от противоположния пол, но никой от тях няма да Ви направи достатъчно впечатление и всичко ще си остане на нивото на флирта. Изцяло ще се отдате на спомени за стари връзки и това и не Ви дава възможност и шанс да започнете с някого сериозни отношения.


Скорпион
За Вас настъпва период за сериозни промени в живота Ви. За да разберете, какво точно искате, по-често се вслушвайте в гласа на сърцето си. Само когато се научите да бъдете честни пред себе си, и в съзвучие със своите желания, ще се появи възможност да ги постигнете. Животът не прощава лъжи и заблуди. Вслушайте се и в съвета на колеги, който ще Ви бъде от полза. Ако внезапно Ви се прииска да смените имиджа си, не се съмнявайте, дали сега е момента. Такава смяна за момента Ви е много нужна, както и мини-шопинг за обновяване на гардероба.

Стрелец
През тази седмица късмета може да Ви се усмихне широко и радостно. Придържайте се към своята гледна точка и не отстъпвайте на никого и за нищо. Най-правилните решения сега ще са Вашите! В края на седмицата трябва сериозно да се отнесете към въпросите за кариерата. В петък не зле да се консултирате с приятели, които ще Ви помогнат да намерите допълнителна работа. През почивните дни не планирайте нищо сериозно, а си останете у дома и се насладете на своите увлечения. Дошло е време да си изясните, с какво най-много искате да се занимавате от сега нататък.


Козирог
Не се поддавайте на емоциите, тъй като те може да затъмнят разума и да навредят на работата и отношенията Ви. Ваши надеждни приятели трябва да станат спокойствието и разсъдливостта. През този период успехът ще съпътства инициаторите на съвместни проекти и различни мероприятия. Само че през това време не трябва да командвате близките си и да си изяснявате отношенията с когото и да било. Не би било зле малко да се поразсеете, да отидете на гости на стари приятели или познати , като и да излезете сред природата. В края на седмицата може да се оправите с рутинни въпроси, а така също и с личните взаимоотношения.


Водолей
Настъпва светъл период в живота Ви. За Вас сега най-важната задача е, да приведете в действие всички свои спящи способности. Ще трябва да се мобилизирате. Следете за своите думи и дела - те трябва да бъдат обмислени. В края на седмицата се заемете с нещо, което Ви е приятно. В сряда е добре да се справите със семейни и домашни задачи. Близките Ви хора могат да Ви зарадват с интересен сюрприз и радостни новини. Децата може би ще се нуждаят от много време и внимание.


Риби
От Вас сега се изискйва сдържаност и яснота в делата. Началото на седмицата е подходящо за реализация на нови проекти. Всички Ваши мисли ще са концентрирани за решаване на Важни въпроси, така че за изясняване на отношенията с околните просто няма да Ви стигне време. А това, в крайна сметка е и много хубаво. Приятелите може да имат нужда от Вашата помощ.
През почивните дни се постарайте да не се претоварвате с домашни грижи. Във финансов план Ви очаква пълно спокойствие. Въпреки това е желателно да не носите у себе си големи суми. През почивните дни е желателно повече време да прекарате с любимия човек.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics