сряда, 9 юни 2010 г.

Класификация на мъжете. Четиво за умни жени.



Уважаеми жени!
Когато се срещнете с мъж, най-важната задача е, да разпознаете неговите характерни особености. Компетентните хора предлагат следната класификация на мъжете:


Красив+умен+богатрядкое съчетание. Възможно е, той да бъде самовлюбен егоист, който много говори и рядко си сменя чорапите. Ако Ви се е паднал представител на този рядък вид, взимайте го и му се наслаждавайте, докато не научите някаква страшна тайна за него.

Красив+глупав+богат — опасное съчетание. Отсъствиети на интересен диалога и взаимно разбиране ще затъмни всяка красота и богатство. Препоръчайте му няколко интересни книг или филм, ако не умее да чете. Ако на прага на Вашия дом стои представител на този вид и държи букет от шикарни рози, взимайте ги, макар и още да не знае да чете.

Красив+умен+беден — печално съчетание. “Ако си толкова умен, защо си така беден?”
Представете си, че на прага на Вашия дом стои именно той – с поувяхнало лале... Взимайте го, ако Ви устройва живот с красив мъж в колиба. Може да си го позволите, ако си имате собствен преуспяващ бизнес или сте директор на голяма фирма.

Некрасив+умен+богат — часто срещано съчетание. Добре подбрани дрехи и аксесоари, ламборджини и интелект, ще направят приемлив и крокодил и маймуна Не се замисляйте, а го гтабвайте! Даже ако трябва да сме точни: грабвайте го, без да го гледате...

Некрасив+глупав+богат — удачно съчетание, особено ако се намирате в материално затруденение, а нищо останало не Ви интересува...

Некрасив+глупав+беден — трагично съчетание. Подходящ за момичета с богата фантазия, които биха могли да изменят дадената класификация с Харизматичен+ своеобразен+перспективен.

Всяка да си преценява, когато избира. Иначе нали знаете: как очи гледали, така сълзи капали!

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics