сряда, 30 юни 2010 г.

Месечен хороскоп за юли 2010 година



Овен
През този месец Ви очаква висока активност в работата. Ще можете да се трудите доста енергично и ефективно.Отношенията с колегите ще се подреждат по-динамично и открито, но не са изключени и конфликти. През втората и третата декада работата ще Ви носи удоволствие, не е изключено през това време и възникване на служебен роман. В интерес на истината, за романтиците е по-подходяща първата декада на месеца. През това време може да Ви очакват нови запознанства и срещи. Ще се подобрят отношенията в съществуващите съюзи. През това време ще се повиши творческата енергия и , ще се нови възможности за хармонично взаимодействие с близките.

Телец
Разположението на планетите през юли говори за увеличаване на активността и даже за напористост в отношенията с противоположния пол. През този горещ летен месец , че топлотата настъпва и във Вашия личен живот. Сега по- лесно ще завързвате нови запознанства, а романтичните Ви срещи ще станат по-чести. Ако вече имате някакви отношения, то те ще станат по-динамични и интересни. Ще възникне у Вас необходимост от любовни приключения, към които ще се стремите. Ще можете да действате а втората и третата декада ще са по-подходящи за обсъждане на натрупалите се проблеми.

Близнаци
Юли ще Ви донесе повишаване на активността в семейните работи. Вие ще отстоявате по-активно своите позиции в семейството, което, в интерес на истината, може да донесе и конфликти с Вашите родственици. От друга страна отношенията Ви ще станата по-динамични и открити. Подобна положителна тенденция ще се наблюдава почти през целия месец. Юли също е благоприятен за иавършване на физическа работа у дома. Подходящо е също за извършване на ремонтни работи с продължителност 1 месец. Може да си планувате и неголеми пътувания. Ако Ви интересуват развлекателните и романтични пътешествиея, най-подходящо време за това е първата декада на месеца. Втората и третата декада са подходящи за разширяване на кръгозора и затова трябва да си изберете съвършено различен маршрут от първата.

Рак
През целия юли за Вас ще бъде сложно да седите на едно място. Ще възникне потребност от смяна на обстановката и затова месецът може да Ви донесе най-вече частни пътувания. Ще се увеличи броя на срещите и новите запознанства. Самият процес на общуване ще стане по-наситен и активен. Ще бъдете по-напористи и по-лесно ще осъществявате контакти. Само че ще се появи и някаква агресивност в общуването и затова не са изключени малки спорове, с които трябва да се оправяте още в момента на тяхното възникване. В противен случай може да се стигне до по-сериозни конфликти. За Вас е най-добре да правите покупки и и да се занимавате с финансови операции най-вече в началото на месеца. Втората и третата декада са по-подходящи за да контролирате Вашите парични средства, да търсите нови източници на доходи и и да обсъждате финансови планове.

Лъв
Разположението на планетите през юли ще донесе на лъвовете активност във финансово отношение. През този месещ ше можете да заработвате по-големи суми и бързо да откликвате на изгодни предложения, В същото време периодът може да стане за Вас време на повече разходи и правене на различни покупки. Първата декада на юли е благоприятно време, в което трябва да се погрижите за своята външност. Ще може да проявявате обаяние и да привличате повече внимание , в това число и от противоположния пол. През втората и третата декада на юли ще имате възможност да блеснете със своята ерудиция. Ще бъдете по-любознателни и по-лесно ще осъществявате контакт с хората, които Ви обкръжават.

Дева
През юли ще можете да проявявате повишена активност практически във всички сфери на живота. Ще станете по-решителни и ще можете да взимате смели решения. Трябва да се опасявате от излишна агресивносткум обкръжаващите Ви хора. Много е важно, да избягвате прибързаността в действията, заящото би могло да се стигне до неприятности и травми. През този период може да насочите енергията си към гизическа работа и спортни занимания. През първата декада на месеца повече време трябва да отделяте за уединение, което ще Ви помогне по-бързо да възстановите физическите и психическите си сили. Размишленията през това време могат да Ви доведат до интересни идеи.

Везни
Очакват Ви много събития, които, така или иначе, ще влияят на вътрешния Ви свят. Всичко, което е ставало около Вас, обезателно ще намери отражение във вътрешните Ви преживявания. Месецът трябва да използвате за своето духовно развитие. В противен случай той може да Ви донесе някакви неясни ситуации или неосъзнати преживявания. През първата декада на месеца ще може да пообщувате с приятни за Вас хора. През този период и отношенията с хората ще бъдат прекрасни. Втората и третата декада на месеца ще Ви донесат нови планове и идеи, които е добре да обсъдите със своите близки. Само че не забравяйте, че през целия юни трябва да отеляте повече време за уединение.

Скорпион
Юли ще Ви донесе активност в колективната дейност. Ще имате възможност да се включите в някаква група или организация на съмишленици, заедно с които ще може да реализирате своя потенциал. Всяка колективна дейност ще преминава доста енергично, при което ще може да се радвате на нови запознанства и да се сдобиете с нови приятели. При реализация на своите цели, заедно с енергичността, не забравяйте през първата декада на юли да се възползвате от своето обаяние. Това ще Ви помогне за постигане на успех. Втората и третата декада на месеца ще бъдат благоприятни ,за да обмислите своите цели и да набележите възможните пътища за достигането им в бъдеще.

Стрелец
Този месец ще Ви донесе стремеж за алтивно достигане на своите цели. Жизнената Ви позиция ще стане по-активното достигане на Вашите цели и ще започнете да сматате, че е необходимо всичко да се достига със собствени усилия и активно ще използвате този принцип. Ще имате достатъчно енргия, за да може да направите много. Не си заслужава, да влизате в конфликти с влиятелни хора – това може само да доведе до задължителни задръжки по Вашия път към успеха. Юли също е благоприятен за пътувания и пътешествия. Първата декада на месеца ще стане прекрасен период за прекарване на отпуск зад граница. От такова пътуване ще получите много приятни впечатления. Не са изключени и нови запознанства. Втората и третата декада ще са благоприятни за обучение.

Козирог
През този месец ще ислкате да разширите своите знания и кръгозор. Точно по тази причина месецът ще бъде благоприятен за обучение, провеждане на някакви изследвания или научна работа. Старайте де да избягвате спорове и конфликти с преподавателите и колегите по научна работа. Периодът е благоприятен за пътуване зад граница, особено в онези стани, в които по-рано не сте били.Разцвет на интимния си живот ще имате през първата декада на юли. Периодът съвсем не е дълъг, поради ковто въобще не трябва да го изпускате. Въпроси за инвестиции, за съхранение на парите , а също и за връщане на дългове и кредитеи, могат да станат актуални през втората и третата декда. Това е периодът, в който ще можете да намерите най-изгодните решения на тези въпроси.

Водолей
Разположението на планетите ще бъде такова, че ще може да увеличи склонността Ви към рискове и приключения. Само че се постарайте , да избягвате проявите на излишна смелост, а също и да вършите безрасъдни постъпки. По-активна и динамична ще стане сферата на интимните отношения. Юли е месец, в който могат да се рагарят не на шега големи страсти, а също и за любовни приключения с Ваше участие. Първата декада на месеца ще стане отличен период за развитие на Вашите отношения и в тях ще се възцари топлота и хармония. През втората и третата декада на месеца може да намерите общ език не само с с партньора по лични взаимоотношения, но и в деловите връзки. Може да се каже, че общуването като цяло ще бъде много ползотворно.

Риби
Юли ще Ви донесе активност в личните взаимоотношения. В тази област ще станете не само по-напористи и решителни, но и по-романтични. Това ще Ви даде възможност да получите наслада от отношенията, както и да направите своя личен живот по-динамичен и изпълнен с приятни впечатления. Месецът може да Ви донесе нови запознанства, срещи, а и подобряване на отношенията с постоянния партньор. Може да Ви се появи желание да имате дете, или да се заемете със съвместна творческа дейност. През първата декада на юли работата ще Ви носи удоволствие, а втората и третата декада са по-подходящи за интелектуален труд. Това време също ще Ви позволи, да правите планове за близко бъдеще, свързани с Вашата работа.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics