петък, 25 юни 2010 г.

Да се подготвим за отпуск



Всяка от нас , очаквайки отпуска и лятото си задава въпроса: „Как да бъда красива през това лято?”
Само че подготовката за отпуск трябва да започне от по-рано. А с какво точно?

На първо място трябва да се погрижите за своя загар. Доста често се получава така, че в горещите летни дни се стесняваме да облечем поли, за да не „блеснат” бледните ни крака... Загар може да се получи по 2 начина - в солариум или чер автозагар.
Следващият етап от подготовката Ви за отпуск е подобряването на състоянието на Вашата кожа, която през зимата е загубила много влага. Ако се страхувате кардинално да сваляте килограми , или ако това просто не Ви е нужно, може да си изберере СПА – процедури. Ако нямате възможност постоянно да ходите в салоните за красота, може да си направите тези процедури в домашни условия. За целта си купете от аптеката етерични масла, а също се снабдете и с мляко или лосион за тяло. Те ще Ви помогнат кожата Ви да си върне предишното си състояние. Ако нямате възможност да посещавате и фитнес-клуб, за подобряване състоянието на Вашите мускули, правете упражнения в къщи.
От отделно внимание се нуждаят и Вашите нокти и коса, които след зимата са станали слаби и безцветни. Възползвайте се от специалните маски и дръги средства за укрепване на маските и косата.
Прегледайте своя гардероб, купете си някои нови и нужни неща. През тази година са модерни множество силуети и различни разцветки. Създайте си стилен образ с помощта на мини-поли, рокли, туники, блузони , гамаши и гащеризони.
През този сезон са модерни разнообразни цветове и модели. Дамите, които предпочитат стилния начин на обличане, могат да си изберат белия цвят, и да го допълнят с ярки и оригинални аксесоари.

На всички жени пожелавам приятен отпуск и наистина да бъдете неотразими!

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics