събота, 12 юни 2010 г.

Хороскоп на рисковете (14 юни – 20 юни)



Уникален хороскоп

Овен
Предприемайки някакви усилия, ще си осигурите творчески подем и добро настроение през цялата седмица. На работа са възможни благоприятни за Вас промени , като не маловажна роля ще изиграе личното Ви обаяние.Всичко ще върви по реда си. Сега е времето да споделите с колегите новите идеи, свързани с работата - просто ще вдъхнете нова енергия в колектива, а това ще бъде ощенено от ръководството. За да запазите своята добра репутация, по-добре не участвайте в скандални ситуации и не критикувайте директно своите колеги. Не се стремете да обхванете всички домашни проблеми и се ограничете до решаване на най-важните от тях.

Телец
Въпреки че състоянието на здравето Ви не е идеално, в емоционален план ще се чувствате много добре. Седмицата няма да бъде от леките и затова се запасете с търпение и мъжество, за да преодолеете всички прегради. Може да Ви очаква напрегнат работен график и достатъчно сериозни конфликти с околните. Никога не е лесно човек да отстоява своите решения, за което трябва да си спомните, ако ситуацията излезе от контрол. Възможни са недоразумения с роднини. Много сложни и непредсказуеми могат да станат понеделни и петък. През тези дни не е желателно да започвате нещо ново и и да съблюдавате предпазливост във всичко.

Близнаци
През цялата седмица ще Ви бъде трудно да се съсредоточите върху важни дела и мислите за приближаващия отпуск няма да Ви дават възможност за продуктивна работа. Бъдете предпазливи и не критикувайте началстото, особено в присъствието на колегите. Ще се окаже възможност да намалите темпа на работа, макар че това едва ли ще повлияе на Вашите планове. Справяйки се успешно с по-голямата част от работата, ще се почувствате особено добре. В свободното време ще може спокойно да си отдъхнете и да се повеселите.

Рак
През настъпващата седмица ще имате възможност да разширите кръга на общуване , тъй като ще излъчате дружелюбие и искреност. Обкръжаващите усилено ще търсят Вашата компания. Само че не си правете илюзии за дългосрочни отношения , тъй като всички сегашни връзки ще се окажат временни. На работата пред Вас ще се открият нови перспективи. Ше са Ви нужни такива качества като дипломатичност и спокойствие и с тяхна помощ ще успеете да разкриете своя професиомзализъм. В самото начало на седмицата проявете максимална активност и това ще бъде Вашия успешен трамплин за успешно начало. В сряда и четвъртук не планирайте нищо сериозно, а почивните дни е най-добре да прекарате в спокойна обстановка.

Лъв
Осъзнаването на собствената значимост и тежест сега ще определи Вашия ежедневен начин на живот Творческия подем и доброто настроение няма да Ви напуснат през цялата семица : възползвайте се от това успешно съчетание. Назряват вътрешни промени и докато Вашия път е още мъглив, въздържайте се от откровени разговори. Възгледите си може да споделите със свои близки и роднини. Не е по силите Ви да промените хода на събитията, но трябва да сте готови за всякакви изненади и знайте, че вчерашните опоненти могат да станат надеждни съюзници.

Дева
Настъпващата седмица ще Ви поднесе куп приятни сюрпризи и разнообразни възможности за романтични приключения. Не изпускайте нито единшанс за разходка с приятели или колеги - днес трябва да се отпуснете и да си починете. Като цяло седмицата обещава да бъде спокойно: всичко ще става без ексцесии и неприятности. Постарайте се да избегнете общуването с хора, които Ви дразнят и Ви изкарват от равновесие. Впрочем, кръга на общуване постепенно ще се свие и сами ще си дадете снетка кой е приятел и кой- не. По силите Ви е, да помогнете на близък, кой има нужда. Но не трябва да взимате пари на заем...

Везни
В живота Ви настъпва период на промени - както в личните отношения, с близките, така и в работата. Възможно е съдбата сега да не Ви се усмихне , но не се отчайвайте – всичко ще се нареди, а и ще бъде за добро. Спомнете си за малките радости и преходността на живота. Радостта от посрещнатия изгрев или прочетената книга не може да се сравни с нищо. За да не Ви погълнат проблемите и неразбориите , може да си организирате излизане с приятели за почибните дни. Чистият въздух е най-сигурно средство среу депресия. На работата отитайте всички забележки и възражения Времето е благоприятно за дълги пътувания и задгранични командировки.

Скорпион
През цялата седмица ще Ви преследва зародилата се в глават Ви идея фикс , която непременно ще искате да реализирате. Не се претоварвайте , защото рискувате да подроните своето здраве и да си покъсате нервите , а и не само своите. Само че напрапчивия стремеж да направите всичко добре и да докажете, че сте самото съвършенство, в крайна сметка ще се обърне срещу Вас. Може просто да не Ви разберат правилно, или да сметнат, че страдате от „комплекса на отличниците”. За да не усложнявате отношенията, ще се наложи да преразгледате някои свои принципи и да започнете да правите отстъпки.

Стрелец
През тази седмица покрай решаването на редица натрупали се работни въпроси, може да очаквате и поява на нови професионални планове. През втората половина на седмицата може да Ви се открие възможност да преминете на по-престижна и по-високоплатена работа. В четвъртък е възможна среща с хора, много важни за Вас в професионален план: постарайте се да се държите сдържано, и тогава ще получите изгодно предложение. Общуването с различни хора към края на седмицата ще Ви отнеме много сили и затова през почивните дни се опитайте да отпочинете в уединение.

Козирог
Възможно е през тази седмица да се наложи да се борите със собствените спадове на настроението си. Ту ще изпадате в невероятно весело настроение, ту в дълбока печал, но не забравяйте за вътрешната хармония със себе си. Твърдата увереност и разбиране на това, до колко сте незаменими, до някъде ще оправя Вашия график на настроението. Постарайте се да не се поддавате на манипулации и критично гледайте на всичко, което Ви заобикаля - никой не трябва да се заблуждава във Вас. Постарайте се, да не забравяте за обещанията, които сте дали на близките си хора. Почивните дни ще бъдат успешни във всяко отношение.

Водолей
Постарайте се да взаимодействате с обкръжаващите Ви точно толкова, колкото е необходимо. Всъщност това не се отнася за онзи, който Ви е симпатичен. Звездите Ви съветват да не хабите сили и енергия за онези хора, с които Ви е неуютно да общувате. В средата на седмицата си направете неголям тайм-аут: посветете свободно време и на себе си, на почивка сред природата или общуване с приятели. Като цяло се постарайте да сведете натоварването до минимум и не си организирате сериозни срещи. В отношениятя с любимия (любимата) бъдете търпеливи и не ги усложнявайте със своето лошо настроение и проблемите с работата. Най- желателното поведение сега е сдържаното и пропито с разбиране и съпричастност.

Риби
Сега от Вас ще се изисква максимална самоувереност и решителност. В кариерен план е възможен значителен скок и затова бъдете готови да се справите с всякакви трудности и препятствия. Бъдете по-твърди в своите решения : не ги променяйте в движение, защото това не поставя положителен знак на Вашия авторитет и ще започнат да Ви смятат за неуравновесени и суетни. Понеделникът трябва да започне с вземането на важни решения както в бита, така и в работата. Средата на седмицата ще бъде напрегната в емоционален план : могат да Ви подведат или объркат, а това може да се окаже сериозно изпитание за Вашето самочувствие и авторитет сред колегите. Почивните дни посветете на общуване с любимия човек.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics