сряда, 16 юни 2010 г.

Да се обичат жени с големи гърди е здравословно



Установен е нов медицински факт, обясняващ защо мъжете така „кълват” на размера на гърдите.
Ако най-напред мъжа обръщав внимание на краката, то второто място, на което се заглежда, са гърдите.
Действително, изследванията показват, че големите гърди най-много привличат латиноамериканците. Те си мечтаят за притежателки на бюст 5-6 размер.

Що се отнася до европейците, тук лидерстват размерите от втори до четвърти.Именно този размер винаги се е смятал за показател на добро здраве.

Любовта към големите гърди е обусловена от това, че най-нежната кожа на женското тяло е на гърдите , винаги е било приятно, а когат е много, е много приятно. И доколкото тези докосвания са еротични, те предизвикват у мъжете ерекция.
Неотдавна се изяснил един нов медицински факт, обясняващ защо мъжете така много се заглеждат по големите гърди. Установило се, че у мъжете, чиито постоянни партньорки били с големи гърди , се подобрявала сърдечната дейност. Учените стигнали до извода, които по природа рядко страдат от аритмия, настройват партньора си на ритъма на биене на своето здраво сърце. И тъй като у дамите с пищно тяло площта на съприкосновение с гърдите на партньора е повече, те го „лекуват” по-ефективно...

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics