понеделник, 28 юни 2010 г.

Класация на модните неща, които мъжете не могат да търпят



Повечето жени смятат, че спазвайки всички последни модни тенденции, винаги ще изглеждат ефектно и стилно. Разбира се, всяка собственичка на моден бутик винаги ще оцени Вашия външен вид, но далеч не всички мъже биха могли да го оценят по достойнство. За мъжете е най-важно жената да носи леки и красиви дрехи, които подчертават всички достойнства на женската фигура.
Както се оказва, не всички модни новости се харесват на мъжете. И така: какви неща от модния женски гардероб не харесват мъжете?

1. Полукомбинезон
Това е една от основните тенденции това лято. Определено може да се каже, че изглежда много стилно. Удобен е, но едновременно с това е абсолютно лишен от всякаква женственост и романтизъм. Жените в такава дреха в мъжките очи са по-скоро работници от строителната площадка, , отколкото стилни красавици.



2. Комбинезон
Това е още един хит на настъпващото лято. На мъжете не се харесва по няколко причини: най-напед скрива цялата красота на женската фигура, след това заради него жените доста често се застояват в стаята на жената...



3. Безформени панталони
Тази дреха е създадена за пръв път от Yves Saint Laurent и е сложно да бъде отнесена към някакъв стил. Тези безформени панталони с увиснало дъно заствят мъжете само нервно да пушат.


4. Смокинги и костюми
Според мъжете такъв начин за обличане е просто опит от страна на жените да се внедрят в чисто мъжката сфера. Всеки мъж иска да види красивите женски форми, а не широки рамена и мъжки тоалети.


5. Сандали-гладиатори
Всяка жена знае, че това са удобни и красиви сандали, които може да се използват буквално с всякаква дреха. Навярно ще се запитате: с какво този мил детайл от женското облекло не се харесва на мъжете? А отговорът е много прост: мъжете не ги харесват, защото тяхното обуване отнема твърде много време...




Източник :StyleWay.Ru

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics