вторник, 8 юни 2010 г.

Да развенчаем десетте мита за картите Таро - 2



3. Карите могат да разкажат целия ни живот.

Картите таро наистина могат да разкажат за нашия скрит потенциал, да обърнат внимание на някои наши способности, но ние сме тези, които трябва да ги развиват и реализират. Същото е с ключовите събития в нашия живот. Картите могат да кажат за тяхната поява и обезателно да има и препоръки, до какво може да доведе това. Но ние се развиваме и ако активно взимаме участие в собственото си развитие и разрешаване на своите псигологически проблеми, то прогнозата за цял живот става абсолютно безсмислена. Актуална е само за онези, които се явяват пасивни съзерцатели на своя живот.

4. През високосна година на карти не трябва да се гадае.
За картите съвсем няма значение кога сме решили да анализираме себе си или ситуацията. Това може да бъде направено от всеки професионален таролог, през всяко време на годината, денонощите или независимо дали годината е високосна или не. Точността на прогнозата зависи само от състоянието на самия таролог и от искреното желание на клиента да узнае реалната картина на ставащото. Забележете: реалната, а не нарисуваната в неговото въображение.

5. Картите точно казват, какво и кога трябва да направи човек.
Много често хората се обръщат към картите за готови отговори: какво, къде, кога и как трябва да направят, за да се получи всичко така, както те искат. И съвсем се разочавоваткогатп това не стане и даже не получат точен отговорТогава или игнорират чутото преднамерено, или въобще не слушат. Това се случва, защото хората най-често не искат да поемат върху себе си отговорността за взетото решение, а да я прехвърлят на таролога, ако нещата не се получат и да има кого да обвиняват. Освен това често такива хора се обръщат към таролог, имайки вече готова собствена картинка на ставащото, и всяко отклонение от нея започват да възприемат като кръвна обида.

6. От картите възниква зависимост.
Този мит само отчасти е мит. Всъщност наистина може да възникне зависимост от картите. Всъщност нещата са по- сложни - зависимостта се създава не от самите карти, а от човека. Не трябва да забравяме, че картите таро не са обикновени, а специални и по някакъв начин , живи. В един момент те могат да решат, че всичко е предостатъчно и или ще откажат да дават каквито и да било прогнози, или ще започнат да предсказват пълни глупости. В своя стремеж подсъзнателно да контролира всички процеси и разбирайки, че картите Таро могат да покажат пълна картина на ставащото, такива хора могат да започнат да ги използват по всички, дори и за най-незначителни въпроси. Всъщност безкрайния стремеж да се съветва с картите говори за собствена неувереност и занижена самооценка.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics