неделя, 9 май 2010 г.

Хороскоп на рисковете (10 май – 16 май)



Уникален хороскоп

Овен
Този период от време е много благоприятен за всички знаци от Зодиака, когато се отнася до активната им дейност – както в професионалната област, така и в къщи, сред природата и навсякъде. За Овните началото на седмицата предвещава много ярки и красноречиви събития, които ще способстват за Вашето отпускане и отдих. Само че точно се е добре да се настроите на активност, тъй като от Вашите действия ще зависи твърде много. Вътрешния Ви комфорт ще е в пряка връзка с външния Ви вид и затова не е зле да се заемете с него. Средата на седмицата е подходящ период за правене на покупки, а и за провеждане на разностранни финансови операции. Последните дни на седмицата са подходящи за неголеми пътешествия.

Телец
Сега ще Ви преследва стремеж за спокойствие и почивка. Затова е добре да побързате с правене на големи планове за почивка. Още повече, че няма да имате желание да бъдете на шумно място и с много хора. Съгласно космическите цикли, при Вас протича възстановяване на жизнената енергия. В средата на седмицата може да почувствате прилив на бодрост и сила. Тогава ще имате нужда да докажете, че може да действате. Възможности има, стига да сте готови да поемате рискове. Постарайте се да прекарвате повече време на чист въздух.

Близнаци
През цялата седмица просто ще изригвате вулкани от нови идеи и планове. Активизирайте фантазията си и способността си обективно да оценявате нещата, а това в крайна сметка ще даде своите плодове. В средата на седмицата ще почувствате остра нужда от почивка и уединение. За това време не си заслужава, да правите планове за много дейности. Възможно е да имате затруднение при изразяване на своите чувства и емоции. Имайте го предвид, когато правите планове за този период. В същото време инстинктивно ще отгатвате нуждите на хората, с които общувате, което може да Ви направи център на внимание. Времето ще е подходящо да развивта е своята ерудиция. Ще се радвате на повишен интерес от страна на другия пол към Вас.


Рак
В началото на седмицата ще можете по-добре да осъзнавате своите цели, а и това ще става най-вече на интуитивно ниво Дори и да чувствате, че има някакви спънки за реализацията им, не се спирайте или отказвайте, а продължавайте да деиствате за реализацията им. Постарайте се, да не допускате взимане на необмислени решения на работата, защото не би се стигнало до нищо добро. Периодът също ще бъде благоприятен за търсене на нови сътрудници и сумишленици. Социалните Ви успехи ще са забележими за всички, но има вероятност да Ви донесат проблеми с близките. Затова през почивните дни планирайте пасивен отдих и се отърсете от различните странични ангажименти.

Лъв
През тези дни за Вас ще бъде сложно да спете на стед път реализацията на собствените идеи и амбициозни желания. Ще се стремите да вървите напед при всички обстоятелства. Колкото повече разширявате границите си, толкова по-щастливи и удовлетворени ще се чувствате. Но звездите Ви съветват, да позабавите малко ход и да отделите повече време за почивка. Може да проявите интерес към други религии, традиции и култури, а и към различни гилософски теяения. Не взимайте пари в заем и не се захващайте с крупни финансови операции, свързани с покупка на недвижимо имущество.

Дева
В началото на седмицата ще почувствате холям прилив на енергия и сили. Постарайте се да ги изразходвате постепенно, а да не ги натрупвате у себе си. Така съшо се опитайте , да не задържате у себе си негативните емоции за дълго. Иначе теще Ви доведат до избухване и стрес. Има вероятност да се засили сексуалното Ви влечение към човек, който само Ви е харесвал, или Ви е бил просто приятел. По тази причина секса и и интимните отношения у Вас ще излязат на преден план.
Благодарение на Вашата заинтересуваност и емоционалния Ви подход, ще можете успешно да се занимавате с научно-изследователска работа или да се занимавате някакво обучение. Не започвайте връзка с непознати хора - това може да доведе до някакъв риск от измами или шантаж.

Везни
През тази седмица ще разберете важността на такива ценности като истина, доброта, красота и любов между мъжа и жената. Обстоятелствата ще се подредвт така, че ще се наложи да признаете, че съвсем не са измислени,а реални. Ще се появи и мисълта, че е крайно време да се замислите и за своя духовен живот. Ще проявявате алтруизъм по отношение на хора, които се нуждаят от помощ. Това може да са Ваши далечни роднини, или просто нямащи хора. Не се задълбочавайте във философски размишления, защото така рискувате да развалите не само настроението на околните, но и своето.

Скорпион
Тази седмица ще помогне да се разкрият Вашите способности в неочаквана страна: обкръжаващите най-сетне ще узнаят и оценят Вашите ценни качества. С голям успех ще се справяте с всичко, което е свързано с творчество. Най-добро време за тези занятия ше са почивните дни.
През седмицата Ви очакват много приятни срещи, добри думи и много любов. Вашата настройка ще стане по- сериозна, ще се увеличи насочеността за създаване на здрави, сериозни и дългосрочни взаимоотношения.

Стрелец
През тази седмица ще се наложи да изпитате не малко разочарования. За да неутрализирате поне малко впечатлението от това не съвсем удачно време, срещнете се със старите приятели и приятелки.А когато се срещнете, не се страхувайте да се оплачете и да се поожалите от живота. Понякога това е и позволено, и полезно. Щом като се наплачете, започнете да действате. Защото активността е най-добрата тактика. Само по такъв начин може да оправите предишните си грешки, а и да подобрите собствения си живот като цяло. Бъдете склонни да рискуват и да търсите нови изяви. Нали знаете, че Съдбата обича смелите ...

Козирог
През тази седмица ще си блъскате главата над вечните проблеми за добро и зло, за семейните въпроси на любовта, верността и страстта. Само че философстването за Вас сега не е Ваша главна задача. Посветете своето време за общуването с близки роднини и приятели, бъдете сигурни, че ще се чувствате много по-добре. Може да бъдете въвлечени в творчески проекти : ще е нужна не само Вашата помощ , така и обикновена поддръжка. Резултатите от работата опредлено ще Ви зарадват. През почивните дни отделете повече внимание на своето здраве и обърнете внимание на профилактичните процедури. Може да се опитате да започнете нова диета, или да започнете да водите по-здравословен начин на живот.


Водолей
През тази седмица Вашите идеи и мечти ще придобият доста по-отчетлива форма. Ще се оправите сами със себе си , а това ще Ви впечатли до такава степен, че ще Ви се прииска, да започнете да действате незабавно. Ще успеете да постигнете желаното, ако се откажете от суетността и да започнете да действате точно и ясно, с размах. В любовта всичко ще Ви върви на обратно: рязкото Ви придвижване само ще изплащи Вашия предмет на страстта Ви. Не бързайте! В този случай времето работи за Вас!
Нуждата Ви от общуване и контакти силно ще се увеличи и това, съотвтено, ще донесе нарастване на броя на срещите и разговорите. Това ще налага перфектна организация.

Риби
Седмицата ще се окаже малко напрегната: : да се отърсите от прекрасния сън ще Ви заставят събитията най-вече в срада или четвъртък. Ще Ви се струпат камара задачи, които все сте отлагало „за утре”, та ще се наложи след дългата почивка , дори и да не Ви се иска, да ги приключите. Ако положите максимум усилия , началството ще Ви оцени на достойно ниво. При тези условия не са изключени и нови увлечения , запознанства и срещи, в което ще се гмурнете в главата надолу. Бъдете предпазливи и внимателни при избирането на нови приятели, защото те може да се окажат фалщиви. Може и да се окаже вярна поговорката:”Старият приятел е много по- добър от двама нови”.
И дори и да не се възприемате като материалист, помнете , че през тази седмица парите ще играят много голяма роля. За щастие, ще се открият нови финансови възможности!

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics