неделя, 16 май 2010 г.

Хороскоп на рисковете (17 май – 23 май)



Уникален хороскоп

Овен
Седмицата се очертава да бъде тежка по отношение на кариерата, След почивните дни няма да Ви се иска веднага да се захващате с работа, но към средата на седмицата ще станете главната движеща сила на всеки колектив. Периодът на разтакаване ще се замени с бурна дейност. Времето е благоприятно също и за усъвършенстване на външния облик. В средата на седмицата може да се заемете с парични операции. Парите няма да са похарчени напразно, но по-добре е да ги насочите за организация на пространството около Вас, а това ще се окаже удачна стъпка.В края на седмицата може да смените обстановката, като заминете на вилата или на гости.


Телец
Телците са едино от не многото знаци, на които в началото на седмицата се очертава почивка. Трябва да се отпуснете и няколко дни да изкарате на спокойствие. А в края на седмицата ще се наложи да съберете всичкия запас на енергия, който Ви се е натрупал, и то - колкото се може по-ефективно. Вариантита ще бъдат много- разходка извън града, поход в гората, пикник или активна дейност у дома, в градината и т.н. В края на седмицата може да си купите нещо, придобивката на което дълго ще Ви радва. Семейните отношения могат да се ободтрят. Най-добре ще бъде, ако се опитате да загладите острите ъгли.

Близнаци
Пътуването и общуването с нови хора, ще се окаже най-полезното занимание за този период. Най-добри са излизанията със семейството или Ваши близки хора. За формирането на плановете Ви ще помогнат и приятели, които на практика през първите няколко дни на седмицата ще бъдат неотклонно до Вас. В средата на седмицата може да полчите неочаквани предложения от началството, които за в бъдеще ще Ви донесат позитивни резултати. Не ги пренебрегвайте. Трябва да се предпазвате от контакти, изискващи изразяване на чувства. Поради емоционална умора няма да можете адекватно да възприемате ситуацията.

Рак
През тази седмица Вашия знак ще бъде съпътстван с късмет и успехи във всяко отношение. Ще се окаже, че имате способност да отгатвате мисли. Това ще Ви помогне да предвиждате постъпките на хората и да правите корекции на своите планове. Фотруна също ще се усмихне и в личните Ви отношения. С лекота ще успявате да започнете приятелство или да се запознавате с представители на противоположния пол, само че не хранете много надежди и илюзии. Това би могло във всеки момент да Ви подведе или да Ви тласне към рисковани действия. Но пелената от очите Ви така и няма да падне - вие ще се гмурнете с главата надолу в чувствата и във властта на страстите. Но в края на крайщата всичко ще завърши благополучно.


Лъв
Тази седмица ще стане за Лъвовете период на поставяне на нови фундаменти в отношението към своя начин на живот. Както отдавнашните проблеми, така и сегашните, ще Ви застави да преосмислите старите ценности. Звездите Ви съветват да обърнете особено внимание на здравето, защото именно този въпрос сега за Вас е най-актуален. Може би ще се решите да минете на оздравителна диета или ще отидете на санаториално лечение. Помнете, че през този период за всяко решение ще се намери път за реализация. Към края на седмицата ще имате възможност да попаднете в някакъв елитен клуб. Не се впускаъре в областта на опознаване на непознатотото - всичко, което научите през този период , няма да Ви бъде от полза, а само ще се отрази негативно на бъдещето Ви...


Дева
За много Деви седмицата ще започне с романтични преживявания. Ще бъдете изключително чувствени, ще Ви се прииска да се гмурнете във вира, напълно отдавайки се на течението на обстоятелствата. Но да държите този вихър от емоции в себе си е крайно опасно. Ако няма възможност да излеете своята симпатия към обекта , измислете друг начин за изливане на сексуалната енергия. При всички положения е желателно да изразявате своите чувства. Възможно е в някои случаи просто да бъде достатъчно да обсъдите с някого своите любовни преживявания. Във втората половина на седмицата , на фона на общия духовен подем, ще можете достатъчно да общувате с хора, които са Ви близки по дух. Това общуване сега е доста важно за дейноста Ви по-нататък. Успешно ще се подреждат нещата Ви в интимната сфера, с партньора по брак или с приятелите.


Везни
През този период не трябва да си правите важни и сериозни планове, особено свързани с укрепване на Вашето работно място. Всички опити да се издигнете в очите на ръководителите Ви, ще завършат с фиаско. Сега е по-добре да насочите енергията си за лично развитеие, да направите някакви корекции на разни-там черти на характъера си: може би на възпитание на своята воля или на умението да възприемате критика. Планетите ще спосбстват за реализация на желанието Ви да израстнете духовно, а не просто монотонно да изпълнявате своите ежедневни задължения. Енергията на звездите ще окаже положително въздействие на подобряване на отношенията Ви с хората. Предстоят Ви куп срещи и обмен на емоции, но за съжаление , не винаги ще се чувствате комфортно. Ще се наложи конфликтите да потушавате сами. В края на седмицата има вероятност за пътуване, даже и за излизане зад граница. Може да реализирате полезни запознанства.


Скорпион
През тази семица ще сте необичайно дейни и продуктивни. Още в самото начало по великолепен начин ще съумеете по великолепен начин да планирате целия процес, да се придържате към всички и всякакви графици и ще престанете да изчезвате от работното си място с повод и без поивод. Това, несъмнено ще се отрази на отношенията Ви с колегите и те ще започнат да Ви гласуват повече доверие. Цялата работа, и дори беседите за производствената дейност ще се окажат за Вас крайно увлекателни и интересни. В средата на семицата отношенията с деловите и интимните партньори може да се „поразклатят”, защото тогава ще се решават спорни въпроси и ще се оправят недовършени неща от минали периоди. Края на седмицата ще Ви донесе жажда за приключения и любовни похождения.

Стрелец
Първата половина на седмицата при Стрелците ще бъде посветена на възвишени чувства. Очаква Ви успех в интимната сфера: обектът на Вашите чувства ще Ви се радва и ще Ви дари с неистови чувства, които ще предизивкат у Вас море от възторзи и удовлетворения. Настроението Ви ще бъде прекрасно. Но цялата романтика ще приключи в средата на седмицата, когаро ще се осъзнаете и ще се сетите за насъщните задачи. В къщи също ще успявате с всичко и ще радвате своите роднини. Положително биха Ви се отразили разходките сред природата.


Козирог
Разположението на планетите през тази седмица създава необичайно приветлива атмосфера в семействата на Козирозите. Общуването и общата работа ще са емоционално наситени, а отношенията с брачната половинка – изключително чувствени. В средата на седмицата много Козирози ще се заемат с творчество. Те ще бъдат изпълнени с идеи и разбиране, как да ги реализират. Покрай реализацията на собствените проекти, Козирозите ще се занимават и с чужди, като им оказват подкрепа и покровителство. Към края на седмицата може да усетят някакъв дискомфорт по отношение на собственото си физическо тяло, което ще ги накара да обърнат внимание на здравето си, да преминат към оздравителни процедури или курс на физическо натоварване.

Водолей
Планираните от по-рано пътувания може да се окажат на границата на срива. Или по-важни неща ще Ви накарат да си останете вкъщи, или ще закъснеете за влака. Дори и да хо хванете, ще възникнат неприятности по време на пътуването. Прекрасно е времето в средата на седмицата за реализация на творческите замисли. За това всячески ще съдействат Вашите съмишленици и хората от Вашата компания. Освен това много благоприятно ще се окаже общуването със собственото Ви семейство и близките роднини. В края на седмицата Водолеите може да очакват романтическо приключение. Освен това има вероятност да получите покана за приятелска среща, където може да се запознаете с привлекателен представител на противоположния пол.

Риби
Предстои да положите не малко усилия , за да се отърсите от апатията и да се заемете активно с работа. Може да се окаже, че все още летите в облаците и сте под впечатлението на Вашите желания. Може да Ви се прииска, да се върнете за миг в миналото, да видите стари познати и да възобновите стари романи. Само че обстоятелствата няма да Ви позволят да предприемете каквото и да било. И все-пак в края на седмицата ше успеете да направи няколко крачки, които от отдавна са Ви мамели, но не сте могли да предприемете. По същото време ще нарастне обаянието на Рибите и ще започнете още повече да се харесвате на другите, защото ще се държите изключително тактично и проницателно.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics