събота, 22 май 2010 г.

Хороскоп на рисковете (24 май – 30 май)




Уникален хороскоп

Овен
За Овните е настъпил много благоприятен период. Вие се носите по вълните на успеха и междувременно успявате да свършите още куп допълнителни неща: като се почне от работните и се свърши с личните. Само че звездите съобщават за опасности, които могат да възникнат на работата и се отнасят за отношенията с колегите. Бъдете бдителни и не прекалено доверчиви! Около Вас може да се плетат интриги и сплетни. По-добре приемете ролята на наблюдател и не давайте „храна” на своите врагове , иначе те набързо ще Ви „изхрускат”. Началото на седмицата е много подходящ период за романтични срещи. В любовните отношения не трябва да се поддавате на провокации, защото е възможно това да е проверка. В събота се постарайте да не закъснеете за среща.

Телец
През тази седмица отчаяно няма да Ви върви със светофарите. На зелената светлина може и да не разчитате, а ще се наложи да спирате почти до всеки стълб. Това е , както никога вярно, и е точно за Телците. Няма да са желателни никакви пътувания, особено ако са свързани с железопътния транспорт. Всички Ваши опити да постигнете нещо по отношение на кариерата си, дори и да изглеждат много светли и перспективни, ще претърпят успех. Само не се отчайвайте! Втората половина на седмицата Ви готви сюрприз от личен характер. Звездите Ви порепоръчват да си проведете шопинг-терапия и да пообновите малко своя гардероб. Промяната на образа Ви в този момент съвсем не би Ви била излишна...


Близнаци
Сега ще демонстрирате решителност и енергичност, а тези качества ще Ви помогнат да постигнете успех. Крайно време е да започнете да осъществявате замисленото! От това настроението Ви ще се повиши и ще нарастнат шансовете Ви за успех и постигане на замисленото. Използвайте проверени методи. Вторник е благоприятен ден за постигане на договорености и подписване на контракти.Четвъртък е благоприятен ден за уреждане на документи. В петък Вашите планове трябва да бъдет конкретни, иначе няма да може да се реализират. Постарайте се през този ден да не се нахвърляте на домашните. Успехи и подтижения на децата ще Ви зарадват през почивните дни.


Рак
Постепенно ще стигнете до извода, че е необходима някаква промяна в отношенията. В противен случай те просто ще навлязат в задънена улица. Но няма да постигнете нищо, ако седите със скръстени ръце и чакате чудо! Положете някакви усилия макар и за постигане на близост и създаване на романтичност, а и се погрижете за съответстващ антураж и за своя облик.
Трябва да коригирате остарелите подходи в секса и изразяване на любовта като цяло. Що се отнася до работата, тук не всичко ще върви гладко.Ще възникнат ситуации, при които е по-добре да замълчите, за да не се забъркате в неприятни неща, а да се измъкнете в последствие „сухи от водата”, съвсем няма да е лесно. Не изпадайте в депресия а се постарайте да уравновесите блюдата на везната на настроението и емоционалното Ви състояние. Вечерните разходки на чист въздух сега за Вас са по-важни от седенето с приятели на приказки, гарнирано с неимоверна по количество консумация на алкохол...


Лъв
През седмицата ще усетите прилив на сили, ще се чувствате лидер и на всяка място ще имате усещането, че сте си у дома си. На работа тези прояви са съвършено естествени, а у дома е по-добре да проявите търпение към всички близки. В понеделник е добре да заложите на подкрепа на съмишлениците, преди да пристъпите към решителни действия. Вув финансов план през втората половина на седмицата могат да възникнат определени затруднения. Любовните утехи могат да Ви завъртят главата така, че за други неща съвсем да не Ви остава време. Ще Ви обсипват с комплименти и знаци на внимание Ваши колеги и познати, не е изйлючено да Ви предпочита някой, който от Ваша гледна точка да е по-малко привлекателен, отколкото е Вашата очарователна персона.

Дева
На Девите звездите препоръчват през седмицата да направите романтически увлекателно пътешествие , по възможност в страна или място, за което отдавна сте си мечтали. Най- добре е всичко да започва от понеделник, но и средата на седмицата става, стига да не планирате нещо за почивните дни. Но пък ако все пак сте решили да попътувате в края на седмицата – лошо няма... Не се предвиждат никакви катаклизми или усложняване на пътната обстановка. За тези, на които започва поредната (и обичайна) работна седмица ,стремежът трябва да им бъде да съхранят своето душевно равновесие. Този период може да бъде напрегнат и да носи емоционална неуравновесеност. Възможни са неприятни контакти. Абстрахирайте се от външния свят , а това ще Ви помогне да запазите силите и здравето си. Помнете, че нервните клетки не се възсатновяват...


Везни
Преди да приемете окончателното предлоцение, трябва добре да помислите и да не се ръководите от красивата опаковка. Седмицата може да бъде много противоречива. До сряда е желателно да не предприемате никакви резки действия Поради непредвидени събития може да бъдат разрушени Вашите планове в началото на седмицата. Не влизайте в конфликт без особена необходимост! В петък е вероятно ситуацията кардинално да се промени и в този ден да се наложи да се вземе сериозно решение , от което може да завив Вашата перспектива в близко бъдеще. Съмненията Ви в собствените Ви сили ще изчезнат , а това до голяма стешен ще повиши нивото на Вашата трудоспособност.

Скорпион
Сега е отличен период за пълноценен отдих! Заемете се с това, за лоето през последните месеци съвсем не Ви е достигало време. Например, всяка вечер си правете отпускащи вани. Ходете на фризьор, обикаляйте магазините - на кратко: живейте за свое удоволствие. Желателно е в началото на седмицата да не се опитвате да правите никакви нововъведения. В сряда може да Ви изненадат важни телефонни позвънявания. Постарайте се да се отнесете към тях с необходимата сериозност. Деловите отношения с партньорите до голяма степен ще зависят от Вашата сдържаност и дипломатичност. Премислете и най-малките дреболии, преди да отговорите на въпросите, така интересуващи Вашите партньори. Помнете, че идеите Ви трябва да бъдат логични и трябва да бъдат представени в сложна система. Потапяйки се в работата, не забравяйте за своите роднини и близки. Помнете, че те не винаги самостоятелно успяват да се справат с възникващите проблеми.

Стрелец
През тази седмица ще Ви бъде нужно да помолите за помощ роднини. Не се стеснявайте! Възможни са и финансови затруднения . И през ум да не Ви минава да се справите с тях, като взимате в заем от малко познати хора. Тази неделя ще бъде много благоприятен период за решаване на наболелите въпроси и изоставените проблеми. Гласът на сърцето ще Ви подскаже, как да намерите изход от създалата се ситуация. Бъдете умерени в употребата на вредни продукти и не си поставяйте за цел задачи, които не са по силите Ви.


Козирог
На представителите на този знак на Зодиака, особено на мъжете, настойчиво се препоръчва, да започнат най на края да изпълняват своите съпружески задължения. Иначе рискуват да загубят уважението не само на членовете на семейството, а и самото семейство.Също проявете и повече внимание към децата, като се включите в подготовката на домашната им работа, или в подготовката на някакъв конкурс. Това, което направите през семицата в полза на семейството Ви, ще Ви се върне стократно. Във вторник добре ще птеминат деловите срещи и преговори. Но почивните дни звездите препоръчват да посветите на себе си, на своето развитие или опазване на физическото си здраве. Бъдете предпазливи на извънградските трасета.

Водолей
Седмицата идеално подхожда за благоустройство на вилата - както сградата, така и на мястото около нея. Периодът се очертава да бъде напрегнат, но в крайна сметка ще видите реалните плодове на своя труд. В средата на седмицата много внимавайте за своите думи, защото всяка непредпазлива дума може да стане причина за кавга. Затова се постарайте повече да действате, отколкото да говорите. Тази седмица е също много подходяща за преустройство на жилището, както и за взаимни визити с далечни и близки роднини. В края на семицата неочаквано ще Ви се прииска, да отидете мякуде далече от града, и едва ли някой ще може да Ви спре....

Риби
През тази седмица общуването и съвместните проекти с деловите партньори може да ангажират по-голяма част от времето . Не разказвайте прекалено мнопго за себе си, тъй като от тези сведения може да се възползват недоброжелатели. В средата на седмицата не трябва да критикувате колегите и началника си, защото рискувате да попаднете в крайно неприятна ситуация. Освен това ще Ви се прииска да си бъдете у дома, което, всъщност, би било и най-правилното решение. Всякакви пътувания и излизане с приятели могат да Ви донесат само стрес.
За възникване на любовна страст между Вас и възлюбения, няма да е необходима само искра. Астролозите предупреждават, че за да лумне огън, трябва доста да се потрудите.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics