неделя, 30 май 2010 г.

Хороскоп на рисковете (31 май – 06 юни)



Уникален хороскоп

Овен
През седмицата може много ярко да се изяви дарбата за предвиждане. Може да се окаже, че ще откриете нещо, което дори и оракул не може да предскаже. Понеделник и вторник може да бъдат посветени на кратки но важни мероприятия. Има вероятност за започване на служебен роман, но преди да го започнете помислете, че важните и значими отношения ще бъдат равни на нула. Не пилейте енергията си напразно, защото през почивните дни ще Ви бъде както никога нужна. Не би било зле да отделите един ден от седмицата за семейството си и те се нуждаят от Вашата подкрепа

Телец
През цялата седмища ще сте склонни да усложнявате положението и да забърквате отношенията си с хората. Може би е добре да поговорите с тези, на които имате доверие. Не е изключено да Ви подскажат прост и верен път за решаване на проблемите. Очаква Ви период на важни дела. В понеделник се предпазвайте от чужди съвети. Не е изключено да будат дадени от хора, кйоито нямат добри намерения. Постарайте се да планирате времето си така, че голяма част да отива за довършване на неотложни дела. В края на седмицата обмислете до детайли своя отпуск и направете „сверка” с колегите и семейството.

Близнаци
Не преживявайте предварително прдстоящите събития. Бъдете по-внимателни и грижливи към любимия човек, защото на него наистина не му достига Вашата душевна топлина. Желателно е да планирате и записвате нещата си за тази седмица , за да не се окажете хаотични и недосетливи. Развитието на много от нещата ще зависи от Вашето отношение към проблемите, затова не си позволявайте да бъдете песимистично настроени. Не планирайте никакви важни постъпки за четвъртък - всички опити да изберете необходимата вещ, ще се окажат неудачни.

Рак
Ще се наложи да избирате между спешните работи и тези, които постоянно отлагате „за после”. При всички положения времето няма да стигне за всичко, така че ще се наложи нещо да жертвате. Благоприятно ще бъде времето да направите покупките, за които отдавна събирате пари. Не слушайте никого - Вашето мнение се явява изключително важно и ценно. Особено неудачно би било, да решите нещо с приятелите, което да би било в ущърб на семейството Ви. В понеделник може приятно да изненадате началството с просто решение на сложен въпрос. Постарайте се преди това също така удачно да се справяте и с деловите проблеми. В средата на седмицата неочаквано може да Ви се открият нови перспективи, а авторитетът Ви видимо да нарастне. Почивните дни използвайте за отдих сред природата.

Лъв
Звездите Ви съветват, когато се отнася за любовните работи, колкото се може повече да наблягате на постиженията на науката и техниката.Затова веднага отваряйте органайзера и планирайте „лирически отклонения” в автомобила, самолет, и даже за всеки случай в ракета! Току виж, оказал се под ръка привлекателен космонавт. Що се отнася до насъщните неша, трябва да се концентрирате само върху едно, което е най-важно за Вас. Това може да бъде някаква цел, която сте си поставили мнооого, много отдавна, и така и не сте я постигнали. По-добре снижете темпа на работа, за да избегнете преумората. Постарайте се да разберете опонентите си и се опитайте да се вслушате в тяхното мнение. Може пък то до някъде или изцяло да промени оценката Ви за ситуацията. Порадвайте се на срещи с приятели.
Най- благоприятен за Вас ден през тази седмица ще бъде понеделник, а най-неудачен – четвъртък.

Дева
Каквото и да става около Вас през тази седмица и каквото и да говорят обкръжаващите , постарайте се да гледате на всичко с оптимизъм . Помнете, че от Вашия възглед за ситуацията зависи много, ако ли не всичко. Ще се прояви при Вас максимална увереност, а това ще накара недоброжелателите да замълчат за дълго. Повикайте на помощ цялата си оригиналност и непредсказуемост и тогава непременно ще Ви обърнат възторжено внимание. Ще се обострят отношенията Ви с тоднините. Не реагирайте болезнено на техните забележки, дори и да Ви откъсват от работата и да предизвикват раздразнение. Преди да ги залеете със своето недоволство, помислете за последствията...

Везни
Не е желателно през тази седмица да заливате обкръжаващите със своите претенции. Не мислете че всичко, което чувате, е ориентирано по Ваш адрес. Особено нерационални ще се окажат съмненията, че не са Ви оценили по достойнство. Може пък този период на затишие в момента говори за блестящ триумф в близко бъдеще?!! Успокойте се и по-добре планирайте своето работно и свободно време и се постарайте да определите приоритетите за себе си - кое е важно и кое- второстепенно.Само след направата на този график ясно ще видите с какви средства ще постигнете тези цели. В началото на седмицата не се отчайвайте или разстройвайте, ако любимият Ви човек предяви неизпълними претенции. Към средата на седмицата нещата непременно ще се променят към по- добро.

Скорпион
За да се придвижите успешно напред, трябва да прибегнете до помощта на интуицията. Ако я послушате, много лесно ще разберете, какви точно крачки трябва да предприемете. Може би вариант „командировка”? Или делово пътуване? Даже и най-екстравагантните идеи ще намерят неочаквано добър пример и ще получите положителни резултати. В понеделник не проявявайте открито приятелски чувства. Запазете силите си, защото те може да Ви потрябват във вторник, и както следва – вслушвайте се в себе си. Не прибързвайте и не се опитвайте да реализирате недостатъчно обмислени неща, защото ще загубите.
.
Стрелец
Време е да се заемете с обновяване на имиджа или поне с въвеждане себе си в порядък от космическа гледна точка. През тази седмица ще се наложи да вземете важно решение и да видите плодовете от него. Сътрудничеството в партньори от друг град постепенно ще потръгне. Възможни са пътувания, важни срещи и даже договори.Във вторник Вашето заветно желание ще се изпълни, ако не пречите на съдбата. Бъдете внимателни към децата и роднините и сдържайте признаците на раздразнителност. През почивните дни може да си позволите малки слабости.

Козирог
Настъпващата седмица ще Ви донесе много важни и непредвидени събития. Даже и минималните усилия ще са в състояние да доведат до съществени резултати. Предстои Ви да вършите необичайни неща, които в крайна сметка ще се окажат точни по изпълнение и правилни по същност. През втората половина на седмицата ще се наложи да се оправяте с проблеми на приятели. В петък взаимното разбиране с околните може да се окаже доста проблемно. Много е голям риска от финансови проблеми , с вързани с връщане на заем, както и финансови загуби. Конфликт с близките е неизбежен.

Водолей
Трябва да се научите да живеете в мир със себе си и с обкръжаващите. Не е желателно в изблик на гняв, та макър и бил той основателен, да размазвате всички. Вашата енергия и напор ще окажат голямо влияние на всички, с които предстои да общувате. Средата на седмицата е подходящо време за решителни действия в работата. Към края на седмицата се заемете с благоустройството на дома. Благодарение на изменеията, сътворени от Вашите ръце, той ще стане още по-уютен и приятен. През почивните дни са вероятни разногласия с приятели.

Риби
През тази седмица вероятно ще се наложи да положите много усилия,за да задържите ситуацията под контрол. Виновна за всичко вероятно ще се окаже излишната емоционалност. При сериозните неща е най-добре да запазите спокойствие. Като цяло семицата е благоприятна, но в сряда могат да Ви нападнат съблазни, които да опустошат Вашето портмоне. Трябва да съумеете да се спрете навреме. За почивните дни идеален вариант са разходки из града , срещи с приятели и нови запознанства.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics