понеделник, 10 май 2010 г.

Социолозите са изчислили, колко струва любовта



Британските социозлози са изчислили, колко пари са нужни на една жена, за да срещне мъжа на своите мечти. Оказва се, че за средноевропейската жителка са нужни 2000 евро.

Преди да срещне своя „единстен”, жената трябва да ходи на среща поне с 24 кавалери. А за 7% от младите жени бройката е между 40 и 60 мъже, с които се среща преди сватбата. И независимо от това, че срешите обикновено са за сметка на мъжа, жените харчат повече за подготовката за тези срещи.

Тоалети, салони за красота, придвижване от едно място на друго и малко алкохол за храброст - всичко това са традиционни разходи на самотната жена в търсене на нови отношения.

Авторът на изследването Джон Крейг твърди, че колкото и цинично да звучи, разходите за подържане на своята привлекателност са номиналната цена за любовта. Само че никакви похарчени средства няма да накарат жената да се срещне с един мъж втори път, ако той не и е харесал. Една трета от запитаните дами са признали, че че са избягали от с воите кавалери още по време на първата среща...

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics