сряда, 19 май 2010 г.

Златните правила за хармония в секса - 2



Правило 3. Oбичайте се един-друг!

Вие, разбира се, ще възкликнете: „Но мъжете толкова предпочитат представителките на най-древната професия?” Сега става въпрос за хармонични сексуални отношения, които се основават на удовлетворяване на естествените потребности (всъщност, по данни на социологическо изследване , болшинството мъже се обръщат към жриците на любовта именно за това), за получаване на взаимно удоволствие, за сливане не само на телата, а и на душите и енергиите.

Въпреки толкова разпространеното мнение, че сексът още не е повод за запознанство, психолозите твърдят, че болшинството сексуални партньори се разделят именно за това, че между тях няма любов. Даже и хубавия секс никога няма да стане хармоничен, ако партньорите не изпитват един към друг истински чувства.
Цялата гама от чувства, възникващи, когато хората се занимават със секс, това е палитра от любовни преживявания. Момента на страстта , когато партньорите започват любовна игра, може да се сравни с любовта от пръв поглед, когато даже най-малката искрица е достатъчна, за да се разгори голям огън.

Моментът на възбуда, когато партньорите се докосват един с друг, чувствайки страст и желание, е сравним с първата любов по своята яркост и страст. Моментът на сексуално сливане, когато телата на партньорите се обединят в едно цяло, когато всички усещания се делят на половина, може да се съпостави със зряла любов, основана на уважаване чувствата един на друг. В крайна сметка, може ли да се говори за хармония в секс без любов? Разбира се, че не!

Правило 4. Стремете се към гармония!

Огромно количество двойки, стремящи се към хармонични сексуални отношения, травят всичко по силите си, за да постигнат желания резултат. Само че не на много от тях това се удава! Психолозите твърдят, че основа на хармонични сексуални отношения – това е психологическито равновесие в семейството, а също и стремежът към тази хармония.
Партньорите, желаещи да изпитат щастие в секса, трябва да се научат да се абстрахират от външните проблеми, като ги оставят пред прага на дома си. Такова емоционално разграничаване ще им позволи да бъдат по-внимателни един към друг, а и да посветят повече свободно време на общуването помежду си.

Не възможно да се постигне какъвто и да било резултат, ако човек не се стреми към него. Например нито един спортист няма да преодолее поредната височина, ако не се стреми към победа , а и нито един военен няма да стане генерал,ако не се стреми към това. За да се достигне сексуална хармония, трябва да се положат много усилия, трябва да се експериментира, да се измисля нещо ново, да се променя стила на отношенията, партньорите постепенно да се опознават, да откриват нови аспекти на своите чувства, и е много важно да са по-искрени и страстни.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics