неделя, 2 май 2010 г.

Хороскоп на рисковете (3 май - 9 май)



Уникален хороскоп

Овен
Първата половiна на тази седмица ще се окаже с положителен знак за Овните, които се стремят да постигнат високи резултати. Сега всички Вашо стремежи и отчаяни желания ще се реализират, ако можете да съберете цялата си воля и твърдата си решимост в юмрук. Само че на това може да попречи Вашето пристрастие към развлеченията. Постарайте малко да посъкратите почивката, особено със скъпите удоволствия . Втората половина на седмицата е много по- подходяща за релаксация.. Тогава ще можете да прекарате времето си в приятна компания, а също и реализирате нови запознанства- както приятелски, така и от романтичен характер.

Телец
Нееднозначност и някакви колебания при взимането на важни решения, ще определят цялата Ви седмица. Ще Ви бъде трудно да овладее своите мисли и да ги „съберете” . За това ще съдействат всякакви примамливи предложения, от които няма да можете да се откажете. Но ще се наложи да се дистанцирате от съблазните и да се концентрирате върху по-важни неща и проблеми, които изискват незабавно разрешение. През периода бъдете внимателни по време на пътуване и не предприемайте придвижвания на дълги разстояния. Не планирайте финансови сделки или сериозни срещи за почивните дни.

Близнаци
Разположението на планетите през първата половина на седмицата ще Ви напомни, че спешно трябва да се върнете към предишния си начин на живот. Възможно е да се наложи да преоцените някои утвърдени жизнени позиции, но да вървите по пътя, който сте си избрали неотдавна, не си заслужава. Доверете се на близките и роднинините - техните съвети сега може да са Ви много полезни. Втората половина на седмицата е подходяща за открито общуване и нови запознанства.През това време ще можете ясно да изразявате своето мнение, да проявявате повишена инициативност в общуването и активно да търсите контакти с интересни и нужни за Вас хора.

Рак
За Раците първата половина на тази седмица ще стане удачен период за търсене на нови общи интереси с брачния партньор. Много важно е, да направите сега това, до колкото отсъствието им в този период може да усложни Вашите отношения . Например, може да започнете да делите семейния бюджет и едва ли ще стигнете до съглащемие. А общи точки за съприкосновение може и да не се окажат. Времето също е подходящоа за обзавеждане с потомство, търсене на нови запознанстева и работа в зеленчуковата градина. Едно след друго нещата ще се подреждат. Само с преразглеждането на плановете си за кариерата трябва да побързате.

Лъв
Началото на седмицата ще се окаже благоприятно за целенасочена работа. Както никога, този път ще се окаже плодотворен за реализация на планове и идеи. Само ще не е нужно да се разпилявате на различни страни. Изберете си едно нещо: например преустрийството на Вашия дом, и се концентрирайте върху него. Не Ви се препоръчва да се карате с началството и с други влиятелни хора през този период, не Ви се препоръчва. Разположението на планетите през втората половина на седмицата ще Ви даде възможност да оправите своите взаимоотнощенуия с приятелите, а и да намерите нови съмишленици и поддръжници.

Дева
Периодът е много удачен за всякакви творчески проекти и начинания. Ако положите максимум усилия, ще успеете да отидете далече напред, изпреварвайки даже и най- силните си съперници. Освен това новите Ви идеи и търсенето на пътища за тяхната реализация ще разнообразят обичайното „запълване” на времето Ви, каклто и разпределянето му за деня. Нещата ще се подреждат във Ваша полза, само ако не много често се съмнявате. Това съвсем не означава, че трябва да се доверявате за всичко на всички! Опасността да Ви измамят не достатъчно познати хора, през този период е много голяма. По- добре се определете към онези хора, в които сте уверени на 100%. Това ще Ви помогне да взимате важни решения. В края на седмицата е възможно неголямо финансово поощрение.

Везни
Печелившияt ход през тази седмица за Вас е, да прехвърлите цялата тежест за взимането на важни решения на началството и на колегите. Достатъчно се трудите, за да мъкнете на плещите си и този товар! Периодът се характеризира с лоялност на планетите към онези, които се трудят отговорно и целенасочено, затова си позволете малко да се отпуснете и да получите удоволствие от мимолетните усещания. Могат да се опитат да Ви увлекат в много рискована авантюра. Да допуснете такова нещо преди средата на седмицата съвсем не Ви се препоръчва!
Времето е прекрасно за пътешествие и релаксация. . Заемете се със своето тяло: да понатрупате мускули или да очистите организма си от натрупалите се шлакове, сега съвсем не би Ви се отразило зле. Само че оравете това постепенно и внимателно..

Скорпион
Ако разберете, че Вашите партньори имат свои интереси както в деловите, така и в личните отношения, които и на Вас са близки, това време ще Ви подари много шансове за успех. Старайте се да уважавате тези интереси, а ме само да мислите за собствените си цели. Тогава и да търсите компромиси ще бъде по-лесно, а и ще Ви бъде по-лесно да решавате възникващите усложнения. За смели и решителни действия ще е благоприятна втората половина на седмицата. Ще се окаже прекрасно, ако към втората половина вече имате набелязани планове за такива действия. Тогава ще можете да реализирате намисленото най-точно.

Стрелец
Дошло е време да помислите за собственото си здраве и релаксация. Звездите Ви препоръчват да водите здравословен начин на живот и да отделяте повече време за решаване на проблемите на организма, или просто на оздравителните програми за подобряване на физическото състояние. Не е за препоръчване да се занимавате със самолечение и да правите съмнителни процедури без лекарско предписание.Периодът е много подходящ и да обсъдите своите мечти и желания с близък за Вас човек, или просто да помечтаете заедно. Даже общуването на философските и отвлечени теми ще Ви помогне да направите отношенията по- топли.

Козирог
В началото на седмммииицата щщще бъдете във властта на чувствата и романтичните настроения, което може и да навреди на Вашата дейност. Само че не трябва да съжалявате за това, защото в работата всичко трябва да върви без инциденти и битки. Ще успеете да се изплъзнете от обсъждане на Вашите проблеми в работата, тъй като, малко или много, сте в сянката на основните събития. Периодът е благоприятен за начало на нови взаимоотношения, но само в случай че си търсите партньор за сериозна, а не за мимолетна връзка.
През втората половина на седмицата би било добре да обърнете внимание на своето здраве. Сложното лечение и интензивните лечебни и профилактични процедури сега ще се окажат успешни и ефективни.


Водолей
Разположението на планетите през първата половина на седмицата, сочи важността на комфортната и спокойна психологическа обстановка във Вашия дом и вътре във Вашето семейство.. Само че през същия този период, поради Ващия инат могат да възникнат конфликти с Вашата половинка. Дори и да не искате да правите компромиси, все за нещо ще се наложи да отстъпите.Комфортната психологическа обстановка в семейството ще направи Вашия дом отлично място за релаксация и скорошно възстановяване на силите. За започване на нови романтични отношения, а и за развутие на съществуващите, втората половина на седмицата е много подходяща.Това е идеално време за любовни срещи и сключване на бракове.

Риби
Първата половина от седмицата обещава да внесе във Вашия живот много ярки събития, свързани основно с Ваши приятели и съмишленици. Само че през този период е много важно да планирате своето време и своите контакти. Ако те се окажат много, ще Ви донесат повече вреда, отколкото полза. Точно за това трябва да се отнесете много внимателно към планирането на делови и приятелски срещи в течение на този период. Може също да планирате или да започнете ремонтни работи, да се заемете с разместване на мебелите или да започнете генерално почистване. Битовите въпроси, особено ако са съгласувани с членовете на семейството, ще се решават много лесно.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics