събота, 1 май 2010 г.

Май 2010



Meсечен хороскоп за май 2010

Овен
През първата половина на месеца трябва да оцените своите успехи и неудачи по отношение на финансовите въпроси. Оценете това, което сте заработили и най- вече онова, което сте харчили и по какъв начин сте го правили. Сега може да си направите определени изводи, да си направите равносметка и да анализирате ситуацията. През втората половина на май , използвайки тази информация, ще може да направите корекция в своя личен и семеен бюджет, изключвайки ненужните разгоди, и да отделите средства за нещо по-важно и необходимо.
През целия месец ще можете активно да се реализирате через творческа дейност, занимания със спорт и общиване с децата.

Телец
Разположението на планетите през този месец ще доведе до активност в сферата, свързана с Вашия дом и Вашето семейство. Там ще трябва да насочите Вашата енергия и да проявявате целенасочен интерес . С целенасоченост, напористост и много работа ще успеете да реализирате доста неща.
През първата половина на месеца ще трябва внимателно да анализирате своето поведение. Внимателно се отнасяйте към критиката, която може да бъде и основателна и се опитайте да си спомните имало ли е и преди забележки от подобен род. Ако става дума за повтарящ се процес, обърнете му внимание и си направете подробен самоанализ. Това ще Ви помогне конструктивно да промените своето поведение през втората половина на месеца и ще Ви помогне за по- нататъшното Ви израстване и развитие.

Близнаци
През първата половина на май се постарайте да повищите своята привлекателност. Редно е да обръщате повече внимание на своя външен вид, а по такъв начи ще повишите своето обаяние. Във връзка с това ще се засили вниманието към Вас на противоположния пол, ще възникват много възможности за флирт, което съвсем не може да се каже, че ще Ви бъде неприятно. През първата половина на май ще можете лесно да анализирате своето минало и да откриете пшричините за отмоналите неуспехи. А вече през втората половина ще можете да намерите ефективен способ как да не повтаряте своите предишни грешки и да действате по- разумно. През месеца като цяло ще се увеличи количествито на предприетите и планирани пътувания. Очакват Ви много нови контакти.

Рак
През май Ви очаква висока активност, свързана с финансовите въпроси. Сега ще можете да използвате своята лична енергия за да постигнете такова заплащане на труда, каквото Вие искате. Само че и склонността за харчене през това време видимо ще се увеличи и затова се старайте да контролирате своите разходи и не харчете всичко, което изкарате. В противен случай просто няма да забележите подобряване на своето материално положение.
Първата половина на месеца ще Ви позволи детайлно да анализирате своите приятелски връзки и отношения, а също и плановете Ви за бъдещето. Не е изключено през това време да поискате да се върнете към някакви предипни идеи и да ги разгелдате отново. Всичко това ще бъде добра подготовка за втората половина на месеца , когато ще можете да направите нови промени в своите планове. Може и да възникнат нови идеи въз основа на Вашия минал опит.

Лъв
Този месец, както и миналия, ще се окажат за Вас доста активни. Ще демонстрирате пред останалите своята смелост и решителност и ще можете да използвате своята енергия за съзидателни цели. Поведението Ви може да стане по- напористо, което, разбира се, доста ще Ви бъде от полза за реализация на замислите. Постарайте се да не стигате до конфликти. Поради липсата Ви на усет за момента те може да се окажат доста горещи и неконструктивно да се отразят на плановете Ви. През първата половина на месеца не е зле да си спомните за онези цели, които сте си поставяли до неотдавна. Връщането към тях, заедно с детайлния анализ на нещата, може да Ви помогне да осъзнаете много неща в живота си. През втората половина на несеца има вероятност да намерите по- ефективни способи за реализацията им.

Дева
Разположението на планетите през май показва, че Вашият акцент може да се измести встрани от духовното и творческото развитие. Освен това сега ше можете да изследвате скритите страни от своя живот, както и да се интересувате от всичко тайнствено и загадъчно. Може да се прояви у Вас активен интерес както към своето минало, така и лъм миналото на Вашето семейсъво. Първата половина на май е много подходяща за възстановяване на контактите с далечни роднини, с които дълго време не сте общували. През това време също ще може да си спомните някои знания, които сте притежавали преди време, и вече през втората половина да ги включите в своите изследвания и експерименти. Втората половина на месеца ще е благопривтна за обучение и разщиряване на собствения кръгозор.

Везни
През първата половина на месеца е добре да се заемете с обучение и получаване на нови знания. Даже самият процес на обучение през този период ще стане за Вас по- приятен. През това време не са изключени и нови запознанства с романтичен характер., в това число и с чужденци. През втората половина на май Вашите мисли могат да бъдат заети с въпроси за кредити или инвестиции. През това време трябва да мислите повече за своите доходи, а не да броите чуждите пари. Що се отнася за кредитирането и инвестициите, ръководете се преди всичко от логиката. Този месец ще Ви позволи активно да реализирате своите планове. Отношенията с приятелите и съмишлениците може да станат по-активни и затова може повече да разчитате на подкрепа при реализация на Вашите планове.

Скорпион
През този месец активно ще се проявавате в кариерата , а също и в постигане на други свои жизнени цели. Може да бъдете много енергични и напористив своя устрем, но това означава, че от рано трябва да определите приоритетите и най-вече важните задачи, които искате да решите. Именно в това направление и прилагайте своята енергия, а не я разпилвайте напразно. В началото на месеца не е изключено да Ви посетят спомени за минали отношения. Точно това ще е и най-подходящия момент да анализирате своите грешки. Получения опит може да Ви бъде от полза при сегашните отношения, но вече през втората половина на месеца. През това време трябва да отделите повече време на интиманта област на отношенията.

Стрелец
Разположението на планетите през този месец показва, че у Вас ще се появи активен стремеж към ноеи знания, пътешествия и разширяване на собствения кръгозор. Ще Ви се прииска самостоятелно да определите къде и какво да учите. В интересните Ви направления ще може да проявите висока енергичност и усърдие. Това време е много удачно за провеждане на собствени изследвания и експерименти. В работата се постарайте да се разнообразите с онези неща, които постоянно отлагате. През този месец не трябва да започвате нищо ново, ако имате нещо не свършено или недовършено. Опитите да се заемете се интересен проект може да се спъват от „висящите” неща . Втората половина на месеца е още по- подходяща за интелектуална работа. Това е по- подходящото време за нови проекти.

Козирог
Разположението на планетите през този месец, ще донесе до увеличаване на Вашите сила и енергия. През това време е добре да се занимавате със спорт и всякаква активна дейност. То ще Ви позволи да повишите увереността в собствените Ви сили , а и ще Ви позволи да се поддържате в добра форма. Типичните Козирози през юни също трябва да отделят внимание и на своята външност.Започвайки от 7май, при Вас започва активен период на козметични процедури.През това време също може да промените имиджа си, да си направите нова прическа или да се боядисате.
Месецът ще Ви донесе и нови цели, ще се проявят търсения на нов смисъл в живота. Сега е по- добре да се съсредоточите на духовните цели, тъй като приоритетът на материалното може да доведе до преследване на илюзорни цели и задачи. За тях може да похабите маса усилия, а да не получите никакъв резултат.

Водолей
За типичните Водолеи месецът ще донесе възможност да разширят своите знания в професионалната област, без да се изключва и професионално израстване, но не вертикално, а хоризонтално. Сега ще можете да увеличите своите умения, натрупвайки нов опит. Също ще подобрите своето здраве, за сметка на увеличаване на времето за отдих и релаксация. Полза ще има и от водните процедури, които през май ще се окажат много ефективни за повдигане на самочувствието и жизнения тонус.
Месецът е удачен за пътуване зад граница и разширяване на собствения кръгозор. За Вас ще е много по- лесно да осъществявате връзки с чужденци, а и със свои далечни роднини. Занимавайте се и с изучаване на чужди езици.

Риби
Разположението на планетите през май предполага повишаване на активността в работата. Ако през този месец започнете да се трудите по-енергично, то в крайна сметка ще постигнете добри резултати. Разбира се, важна роля ще играе и Вашата заинтересуваност от тези резултати. През този месец също трябва да се погрижите и за своето здраве. Активният начин на живот и регулярните занимания със спорт ще Ви помогнат в това направление. През първата половина на месеца може да Ви очакват срещи с кхора, с които са Ви свързвали проятелски отношения и може да узнаете за тяй доста нови неща. През втората половина ше имате възможност за реализация на нови запознанства, а и възможности за кратки пътувания.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics