петък, 28 май 2010 г.

Десет фрази, от които се страхуват мъжете




Мъжете лесно могат да бъдат изплашени с думи..... Cosmo составил TOP-10 на най-убийствените фрази. Оказва се, че мъжете са много раними и плашливи същества. Понякога ,за да получат сърдечен пристъп, са необходими само няколко неакуратно казани фрази. Например такива:

1. Кога ще се оженим?
Ако той знаеше отговора на този въпрос, отдавна щвхте да бъдете женени. Мъжете не обичат да им се дава зор за подобни неща. Всякакви намеци от подобен род няма да Ви приближат към желаната цел, а само ще предизвикат неговата агресия.

2. Не искаш ли да минем по магазините?

Разбира се, те не искат, досещайки се, че „преминаването ще отнеме целия ден и ще завърши с това, че купеното от него ще престане да му харесва, още докато не е минал през касата.

3. Не забелязваш ли никакви промени у мен?

Малко ли са нещата, които сте могли да направите със себе си? Изскубали сте си веждите? Начервили сте се с ново червило? Подстригали сте се? Мъжът е умен – той знае, че не е нужно да напряга мозъка си, само и само да си изясни, че сте си сложили нов туш за мигли, който увеличава обема им с 265%.

4. А ти как мислиш?…

От този въпрос мъжете се боят поради неговата абсурдност. И проблема даже не е и в това, че след това ще последва: „А кои обувки са по- хубави?” или „А Катка наистина ли е глупачка или се преструва?”... Проблемът е, че ти все-пак ще си пешиш, като искаш, завършвайки : „.. арзбира се, ще взема червените” или „Разбира се, кой би се съмнявал”...

5. Искам да те запозная с моите родители

Ако се срещате от доста отдавна, напълно възможно е, плановете ви да са интересни на Вашите родители. И той явно се досеща за товаЗатова желанието Ви да го рещнете с мама и татко, може да е равносилно за него на фраза №1.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics