сряда, 12 май 2010 г.

Когато преминем тридесетте...



Много жени гледат на своята 30-годишнина като на някаква граница.
Истината е, че детстваото и младостта са останали назад и започва зрялата възраст, която освен много отговорности, поставя и много въпроси пред самите жени:
Какво им носи тя;

как трябва да се грижат за себе си;


на какво трябва да обърнат особено внимание?


Обмяната на веществата
Много жени, минавайки тридесетте забелязват, че им става все по-трудно да поддържат стройната си фигура. Каквито и диети да спазват, кавото и да е физическото им натоварване и независимо от заниманията със спотр, излишните килограми не изчезват и не изчезват. И какво е всъщност обяснението?

Обмяната на веществата се забавя, необходимата енергия става по-малко, а жените (по навик) продължават да се хранят така, както са правели това преди: със същите продукти и привичните храни.Дават ли си сметка жените или не, разходите на енергия наистина се съкращават: след прекарания в офиса ден, жената се качва в колата и си отива в къщи. Движенията са много по- малко от младостта, когато е бягала по сбирки, срещи и развлечения!

Това би трябвало да подсети всички жени над тридесетте, че трябва да обърнат сериозно внимание на своя порцион, ако искат да съхранят за по- дълго своята форма... Отчаянието в случая не би било от полза!
(следва)

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics