събота, 13 март 2010 г.

Тайните на любовта




Обичайте и бъдете щастливи! Но какви са тайните, за да може да го направите?

Първата тайна : СИЛА НА МИСЪЛТА

Любовта започва с мисли.
Ние ставаме онова, за което мислим. Изпълнените с любов мисли създават живот, изпълнен с любов и изпълнени с любов отношения.

Втора тайна: УВАЖЕНИЕ

За да обичате някого, научете се преди това да го уважавате. Но за да уважавате другия, трябва преди всичко да се научите да уважавате себе си.

Трета тайна : ПОДАРЕТЕ СИ

Ако искате да получите любов, трябва просто да я дарите! Колкото повече любов дарявате, толкова повече ще покучите. Да обичате, означава да дарите част от себе си, без уговорки и очакване за отплата. Практикувайте проява на доброта просто така. Тайната формула на любовта е в това, , винаги да обръщате внимание не на това, което може да вземете, а на това, което може да дадете.

Четвърта тайна: ДРУЖБА

За да намерите истинската любов, трябва отначало да намерите истинския другар. Да обичате, не означава, че трябва да се гледате един друг, а заедно да гледсте в една посока .

Пета тайна: ДОКОСВАНЕ

Докосването е една от най- мощните прояви на любов. То разрушава бариери и укрепва взаимоотношенията. То променя физическото и емоционално състояние и прави хората по- възприемчиви за любовта. Докосването може да Ви помогне да излекувате тялото си и да сгреете сърцето си. Когато разтваряш обятия, разкриваш сърцето си.

Шеста тайна: ПРИНЦИПЪТ: „ДАЙ СВОБОДА”

Ако обичате някого, дайте му свобода. Ако той се връща при Вас, заначи е Ваш: ако не се върне, значи никога не е бил Ваш... Даже в истинските любовни отношения хората трябва да имат лично пространство. Ако искате да се научите да обичате, отначало трябва да се научите да прощавате и да се освободите от миналите обиди, тъги, страхове, предубеждения и отговорности.

Седма тайна: ОБЩУВАНЕ

Когато се учим да общуваме открито и честно, животът се променя. Любов възниква само към онзи човек, който предизвиква у нас само положителни емоции. Всеки негатив е враг на любовта! Да обичате някого, значи да общувате с него. Покажете на хората да знаят, че ги обичате тяхното отношение към себе си. Никога не се страхувайте да кажете вълшените три думи: „Аз те обичам”. Никога не пропускайте възможността, да похвалите този, когото обичате.

Осма тайна: ПРЕДАНОСТ

За да бъде любовта истинска, трябва да и бъдем предани и тази преданост да се отрази в мислите и действията ни. Преданост и вярност - това са истинската проверка на любовта. За да имате отношения на любов, трябва да бъдете предани на тези отношения. Предаността отличава надеждните отношение от крехките.

Девета тайна: ПРОЯВА НА ЧУВСТВА

Чувствата поддържат огъня на любовта и не и дават да угасне. Интензивните чувства на любов се характеризират с дълбока преданост, ентусиазъм, интерес и радостно вълнение. Чувствата може да се съживяват, като се припомнят отминали ситуации, когато чувствата са пламтяли. Спонтанността и сюрпризите раждат ответни чувства.

Десета тайна: ДОВЕРИЕ

Доверието е жизнено важно за любовта. Без доверие човек става подозрителен, тревожен и изпълнен с опасения, а дриги се чувстват в емоционален капан и му се струва, че не може да диша свободно.
Наистина не може да обичате един човек, ако не му се доверявате изцяло. Един от способите да решите, дали един човек Ви подхожда, е да си зададете въпроса:”Доверявам ли му се напълно и безрезервно?

Обичайте и бъдете щастливи!

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics