събота, 20 март 2010 г.

За какво мисли мъжът, когато гали котка?...




И петте тайни желания на мъжа

В Нидерландия специалисти от Университета в Гронинген, са провели забавен експеримент. На почти 500 представители на силния пол, на възраст 18-23 години, които взели участие в изследването, задали въпрос, какво биха предпочели да погалят – куче или котка? След получаване на отговора, измервали нивото на тестостерона на доброволците. Оказало се, че при всички мъже, които избрали да погалят котката, нивото на тестостерона било повишено, което говорело за продължително въздържане от секс.

Кучето избрали онези от тях, които имали регулярно сексуални контакти и не изпитвали остра нужда. Констатацията на специалистите била, че този елементарен тест е много точен и ефикасен. Те го препоръчват на жените, за да проверят сексуалните си партньори.

Всъщност

Пет тайни желаний на мъжете

Всеки мъж, както всъщност и всяка жена, имат фантазии, а фантазиите на мъжете на интимна тема, са нещо нормално. И какви, всъшност, могат да бъдат те?

Фантазия №1:

Може хич да не се съмнявате, че тя е на тема секс. Мъжът си мечтае да за секс с две, а даже и повече партньорки. И нищо чудно - всеки мъж по природа е полигамен и обективно една жена не му стига. Само че на практика рядко някой мъж има възможно да се занимава с такова нещо, но самия факт, че мъжа се е замислил за такъв секс, значи е много издръжлив в леглото и силите му са доста.

Фантазия №2
Секс с друга жена. Обектът на неговите фантазии може да е Ваша обща позната, или колежка от работата му, например. Тя трябва да Ви подсети, че на Вашия партньор нещо не му харесва във вашия общ интимен живот , не го устройва и той иска да го промени


Фантазия № 3
Ако мъжът си фантазира за секс с непозната, значи че не е получил необходимата му порция секс в юношеска възраст, и до сега тези фантазии и до сега са в главата му. За профилактика се заемете с ролеви игри и фантазии на тази тема, за да укротите своя не здрав интерес към непознати.

Фантазия №4
В своите фантазии обичат да наблюдават лесбиики. В представите на повечето мъже това не е извращение.


Фантазия №5
Всеки мъж обича да си мечтае за голи красавици.и за това, което правят те. За всеки мъж, колкото и опитен да е тойженското тяло е загадка и тайна, която той се опитва да разгадае, а новото и неизвестното го мами...

Помислете си и за своите фантазии. Може пък те да са еднакви с тези, на мъжа в живота Ви.....

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics