сряда, 21 април 2010 г.

Уловки за мъже - 1



Ако мъжът – Овен е обект на мечтите Ви....

Къде да го срещнете?
За Овена на първо място са активните развлечения: алпинизъм или танци в дискотеката чак до сутринта.Как да го завоювате ли ? Та той винаги е разположен към флиртове . Започнете с него игра, правилата на която той владее до съвършенство.

Как да го завоювате?
Привличайте вниманието му с откровени намеци. Но преди това издемонстрирайте някаква хладност. Това още повече ще подгрее неговия интерес. Великодушно му дайте възможност три пъти да остави съобщение на мобилния Ви телефон, преди да позвъните в отговор. А съгласие за среща дайте в последната минута...

Как да го привържете към себе си:

Погрижете се, Овенът да бъде винаги агажиран. Оптимално – заедно с Вас. Не очаквайте от него романтика. Неговата проява на чувствата по- скоро наподобява взрив. В секса той предпочита тънката чувственост.

Абсолютна двойка:
дама -Стрелец и мъж – Овен.

Проблемна двойка:
Рак и Овен.


Ако мъжът – Телец Ви кара да тръпнете

Къде да го срещнете?
Телецът предпочита солидните ресторанти или изисканите барове и избягва шумните сбирки и клубовете Може също да отиде на театър или концерт.

Как да го завоювате?
Апелирайте към неговия инстинкт на защитник, з а да го изведете от малко замръзналото му състояние! Не успявате да спрете такси? Помолете Телеца за помощ: той гарантирано ще Ви достави в къщи. Разбира се, че след наколко дни Вие ще му отвърнете на любезността, и ще го поканите на чашка кафе... Изборът е ваш, къде да пиете кафето – в заведение, или у Вас, в кухнята...

Как да го привържете към себе си?
Неочакваното и сюрприза действат на Телеца така, както червеното платнище за бика- от тях не може да се въздържи. Ако той внезапно се затвори в себе си, не се отчайвайте – това не е за дълго.
Най- добрия начин да привлечете Телеца в леглото си , е вечеря на свещи , аромат на приятен парфюм и умел, тънък грим. По време на секса – колкото се може внимание да отделяте на ласките. Най- чувствителните места на Телеца са шията и врата.

Абсолютна двойка: дама Козирог и мъж- Телец.

Проблемна двойка: дама- Лъв и мъж- Телец. Тя винаги е принудена да прави компромиси, за да не наруши неговата любов към хармонията.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics