понеделник, 26 април 2010 г.

Уловки за мъже - 5



Ако мъжът- Стрелец Ви интересува...

Къде да го срещнете?
Ако този жизнелюбив човек не се е отправил на пътешествие, то например може да се развлича с анекдоти , някъде е на купон, е алкохолен бар или в някакъв клуб.

Как да го завоювате?

Вие обичате да се шегувате и знаете много шеги? С това започнете флирта. Ако нищо смешно не Ви идва на ум, поинтересувайте се от впечатленията му от последното пътуване. Тогава вече не можете да го спрете! Той охотно ще иакара един монолог чак до сутринта.

Как да го привържете към себе си?

Даже ако дейният Стрелец понякога Ви дразни, проявете търпимост. Не се бойте да градите съвместни планове за бъдещето, но от време на време се връщайте в настоящето. Еротични усещания? Дивия секс не е за него. А виж, нежното нашепване на ушенцето в уютното легло, ще даде на Стрелеца необходимия заряд. Погалете бедрата и колената му, и той ще забрави даже коронните си шеги.

Абсолютна двойка:
дана Овен и мъж – Стрелец.

Проблемна двойка
:
ако домашната дама – Риби иска да съхрани любовта на Стрелеца, не трябва да пренебрегва неговата компания. Той, все- едно ще се отправи там, където иска, и то – сам...

Ако мъжът на Вашите мечти е Козирог...

Къде да го срещнете?
Своите нужди Козирогът засища с посеюение на музеи, коно, на специализираните изложби. Ако заседне в кафенето, разговорите са на много сериозна тема.

Как да го завоювате?

Може да бъде завоюван бавно, но пътя за това минава през образование, работа и пр. Поинтересувайте се от неговата работа, поспорете за борсовите новости, за събитията през изминалия ден , и се пожалете от политическата нестабилност. Той ще се впечатли и ще Ви обърне внимание.

Как да го привържете към себе си?

Предизвикателния вид на облеклото и ярките дрехи ще го изплашат. Ориентирайте се към подчертаната женственост. Погъделичкайте неговото честолюбие и го подкрепете в кариерата. Това за дълго ще привърже верния Козирог. И ако е тръгнал на семинар за повишаване на квалификацията, непременно го придружете. Макар че Козирога не е майстор на словесните пируети, в секса обожава езика на тялото. Меко погалете и леко масажирайте рамената и гърба му, и това ще бъде прекрасна увертюра към следващата страстна атака.

Абсолютна двойка:
дама – Скорпион и Козирог.

Проблемна двойка:
Козирог и дама- Овен, която плаши с постоянните си експерименти.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics