четвъртък, 22 април 2010 г.

Уловки за мъже - 2



Ако в ума Ви е мъжът - Близнаци....

Къде да го срещнете?
Основният стремеж на мъжа – Близнаци е, нищо да не изпусне. Възможно е да го откриете в бара, в клуб по интереси, във фитнес- зала, и разбира се – в активен отпуск. Главното за него е, да изпробва нещо ново.

Как да го завоювате?

Този виртуоз на флирта е способен да накара всяка да се влюби в него. Но с шеговити фрази може да го заинтригувате, а с интересни и оригинални истории може да ангажирате вниманието му. Скоро той няма да се откъсне от Вашите устни...

Как да го привържете към себе си?
Близнаците биват привлечени от любопитството и страстта към всичко ново. Бъдете в час с всички новости, и ежеднесно подхранвайте неговото любопитство. И азбравете за пристъпите на ревност. Опитайте се през всичкото време, докато сте редом с него, да изглеждате различна.Разнообразието се приветства и в секса. Колкото повече чувствата на Близнака бъдат докоснати, толкова по- добре.

Абсолютна двойка: дама Везни и мъж- Близнаци.

Проблемна двойка: дама Дева и мъж – Близнаци. Традиционната любов на Девата към порядъка , смущава Близнаците. Ако Вие сте Дева, по- често се старайте спонтанно да предприемате нещо, отлагайки временно поредното основно почистване!


Ако мъжът –Рак е обект на Вашите мечти...

Къде да го срещнете?
Понеже е предпазлив, Ракът предпочита най- вече своя дом, но понякога все- пак се измъква от дупката си, и се среща с приятели в спокойно кафене, или в уютен джаз- клуб.

Как да го завоювате?

Най- добре ще бъде, ако го подгоните и го хванете на тясно. Постарайте се внимателно и изтънко да привлечете неговото внимание: не голямо послание, написано на поставката на чашата с бира, или незабележимо поставено такова в неговия дъждобран, направо ще разтопи сърцето на Рака!

Как да го привържете към себе си?
За да се привърже Рака към някого, му е нужна увереност, че го обичат. Ежедневно демонстрирайте своята любов с думи и постъпки. Понякога той изпада в мечтателност. Фантазирайте заедно с него, или рецитирайте стихове на глас.
В леглото отделете време за проява на нежности. Играейки, ласкаво го докосвайте, и така ще разкриете най- съкровната негова същност. От своя страна, той по очите Ви ще отгатне всяко Ваше сексуално желание.

Абсолютна двойка: Рак и дама- Риба.

Проблемна двойка: Рак и дама – Овен. На нея се препоръчва, по- често да обръща внимание на нюансите на неговия характер.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics