неделя, 25 април 2010 г.

Хороскоп на рисковете (26 април - 2 май)



Уникален хороскоп


Овен
През тази седмица звездите настойчиво Ви съветват, да отхвърлите всичката работа встрани и да се заемете със своето здравословно състояние. Ако почувствате някакво безсилие, по-добре веднага се обърнете към лекар. Не е за препоръчване да се заемете със самолечение или нетрадиционна медицина. В средата на седмицата Ви очаква подарък или сюрприз от близък човек. Постарайте се да не пречите на ухажванията и на всякакви други знаци на внимание от страна на противоположния пол. Времето е благоприятно, за да направите анализ на своите приходи и разходи.

Телец
Разположението на планетите през тази седмица Ви предупреждава, че трябва да действате, а не да седите със скръстени ръце. В личните Ви отношения може да настъпи някакво еднообразие. Затова не прекарвайте свободното си време далече от любимия си човек, а си заслужава да разнообразите именно личните взаимоотношения. Може да измислите някаква съвместна творческа дейност, която да ви помогне даже да се опознаете още повече. Сега може и да обсъждате своите планове за бъдещето, но това трябва да се прави много внимателно, като отчитате всички произтичащи последствия.

Близнаци
За Вас седмицата може да създаде доста напрегнати ситуации в дома и семейството. Може за Вас да се почвят нови цели, които едва ли ще одобрят близките Ви хора. Ще проявите оригинален подход при решаване на взжни проблеми и затова не обръщайте внимание на недоволството от страна на обкръжаващите. Да вярвате в себе си - това сега е главната Ви задача. На любовния фронт, ако положите малко усилия, са възможни приятни и неочаквани промени.

Рак
Седмицата обещава да донесе много полезни и ценни идеи, произлизащи както от Вас, така и от Вашите колеги. Само че звездите сега не Ви харесват, да си правите планове от финансов характер, да купувате недвижимо имущество и да давате пари на заем....Това важи особено за края на седмицата. Вероятни са големи загуби. Тя ще се окаже и много активен период в план на взаимодействието с Вашите приятели. Не са изключени и нови приятелски запознанства, както и срещи с хора, които отдавна не сте виждали.. А за обучение и самоанализ, по- добре да не губите време.

Лъв
Помнете, че сега за Вас най-важното е, да запазите равновесие и да не загубите почвата под краката си! О сега може и да сте витали в облаците, но е дошло време да си спомните къде сте и какво правите. Да, понякога си струва да се замислите за главното... Това особено се отнася за професионалното Ви развитие. Постарайте се, да избегнете конфликтите със своите началници, а по- добре показваите висока производителност на своя труд. Не са изключени кавги и разноглесия във Вашия семеен кръг, инициатор на които ще станете Вие. Периодът е много подходящ за срещи с проятели нови, романтични запознанства.

Дева
Насочете своите усилия за подобряване на своя професионализъм позициите си в криерната стълбица. По този не лек път, помощници ще Ви бъдат вродените Ви качества - трудолюбие и упоритост. Звездите сочат този период като удачен и благоприятен за получаване на нови знания. Само че сега не всички знания ще се окажат за Вас нужни и полезни.А що се отнася до отношенията с любимия човек, постарайте се, да не ограничавате неговата свобода. В противен случай Вашата половинка ще изисква още по- голяма свобода и независимост. Но въпреки това, Вие ще успеете да намерите компромисен вариант, благодарение на своята честност и откровеност.

Везни
Всички представители на този знак трябва да обърнат особено внимание на своето здраве! Може да се обадят отдавнашни хронични заболявания. Именно с тяхното комплексно лечение може да се заемете през този период., а това би дало максимален ефект. Така също ще можете да вземате отговорни , важни и понякога доста смели решения, а това трябва да Ви донесе максимална ефективност. Те може да се окажат още по- верни и правилни, ако отначало анализирате своя минал опит в сходни ситуации. Ретроспективния поглед Ще Ви позволи да видите старите си грешки и да не г повтаряте в текущата ситуация.

Скорпион
Неочаквани романтични отношения или влюбване ноже да нарушат всички Ваши планове за седмицата. Стед „пострадалите” може да се окажат Ваши проятели и роднини. Но не е нужно да се хвърляте на всичко, което „блести”! Изучете отначало вътрешната част на обекта на Вашите симпатии, иначе рискувате след това да изпитвате сърцераздирателни чувства.Звездите Ви съветват, да обръщате внимание на дреболиите, които понякога са незабележими поради общото впечатление. Чувствата, които могат да възникнат у Вас през този период, могат действително да се окажат много силни, но взимането на обмислено решение ще Ви позволи в бъдеще да избегнете съмненията.

Стрелец
Разположението на планетите показва, че през тази седмица във Вашето семейство може да възникнат неочаквани събития, които могат да попречат на осъществаяване на Вашите цели. Ако през този период имате намерение да постигнете нещо конкретно, или ако имате ясни планове не забравяйте за риска от възникване на непредвидени ситуации. Няма да е зле да се опитате да се реализирате в някаква друга сфера на дейност, която Ви е близка по дух, като при това е много важно да си спомните своя минал опит. Така ще може да избегнете миналите грешки и да действате по- ефективно.

Козрог
Сега най-активната за Вас тема се явяват пътешествията и екскурзионните турове. Отправяйки се на недалечно пътуване, ще можете не само да разширите рамките на своя кръгозор а и да се хвърлите във вълните на наслажденията и положителните емоции. Именно смяната на обстановката сега , както никой друг път, ще се помогне за подобряване на емоционалното Ви състояние и на здравето Ви въобще. Само че се стремете към искреност в личните си отношемия, а и се постарайте да оценявате исктемостта на партньора, особено ако се запознаете с него през тази седмица. Съществува опасност, да се опитат да използват Вашите симпатии за користни цели.

Водолей
На Ващата непресъхваща енергия и позитиви може само да се завижда! През цялата седмица ще надминете себе си по шеговитост и създаване на весело настроение както на работата, така и в къщи. Възможно е в цялата работа да има принос и подобряващото Ви се материално положение, заради което ще получите прилив на сили и ще се повиши до голяма степен усещането Ви за собствена значимост. Не е изключено повишение в работата както и взимане на премии. В любовта се постарайте да бъдете последователни, защото в противен случай Вашия партньор ше Ви сметне за лекомислена.

Риби
За да Ви разбират по- добре, опитайте се, да изглеждате естествено. Заиграването и играта пред публика само ще снижи Вашите шансове, да си изгтадите добра репутация. И нищо не Ви пречи да внимавате с думите и изразите си, а също и за маниерите по време на разговор. Не бързайте с взимането на кардинални решения, особено в областта на личните взаимоотношения. Постарайте се да разберете инициативата на партньора, а не да го обвинявате в ограничаване на собствената Ви свобода. Голям е рискът от простудни заболявания. За Вас е много важно, как ще се обличате....

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics