понеделник, 19 април 2010 г.

10 причини за секс за една нощ



Защо мъжете след първия сексуален контакт губят интерес към една жена, а друга преследват, макар тя откровено да го игнорира? По какви причини хората избират „секс за една нощ”?

Секс без задължения - това е често срещано явление днес. Еднократен секс търсят както мъжете, така и жените. Причината е съвсем понятна : всички са тласкани от жаждата на страстта, а малко се стремят да поемат някаква отговорност за партньора.
Кога има „еднократен” секс
- на първа среща, когато хората „не са могли да си сдържат страстта” и/или разбират, че, така или иначе, връзка не може да има;

- когато някой от двойката се надява, че сексът ще помогне да задържи партньора си, или да се сближат;

Защо понякога отношенията приключват още на следващата сутрин?

1.Когато не се хареса секса
Случва се и така - уж човекът е привлекателен с всичко – и мил, и умен и с добри маниери, но когато се стигне до интимната страна на нещата, всичко друго олеква.
Изведнъж разбирате, че това не е Вашия партньор. Но да разкажете на човека какво именно не Ви е харесало в толкова деликатна работа, е някакси неудобно. Много по- лесно ще бъде да кажете: „Ще си позвъним” и да се отдалечите, без да си обмените телефонните номера.
В някаква степен това е правилна крачка – защо да се създават на човека комплекси? Нека, както преди, да се смята за неотразим! А и е напълно вероятно да срещне някога партньор, който също ще мисли така.
Съгласете се, че приключвате отношения, които пратически не са започвали, не е най-страшното и е по-честно, отколкото да увъртате...
2. Мъжки недостатъци

Ако прекарате приятно вечерта, мило пообщувате и буквално се влюбите един в друг от пръв поглед и преминете към десерта с наименование „секс”, но у партньора възникнат определени физиологични проблеми, това си е направо катастрофа.
Нещата, разбира се, са в психологията, и по-точно - в самолюбието. Мъжът, който не може да докаже че е мъж (а именно това имаме предвид в леглото), ще избягва партньорката, с която е претърпял фиаско. Утешителни думи от рода на „подобни неща се случват с всички, нормално е, опитай още веднъж”, съвсем няма да помогнат.
Аналогичен изход е възможен, ако Вие сте свършили много бързо, по „вина” на мъжа...

3. Партньорът не е настроен за отношения
Еднократен секс предпочита онзи мъж, който или се бои от отговорност, с която обвързват сериозните отношения, или просто не планира за сега да има продължителен роман.
Възможно е такъв мъж да каже, че сега не е време за нещо сериозно, да се прави кариера , „да си стъпите на краката”... Само че това са банални увъртания, защото жизнените трудности бихте могли много по-лесно да преодолеете заедно, отколкото по единично, макар че нежеланието за продължителни отношения в някакъв период от живота е нещо съвсем нормално...Що се отнася до жената – и тя просто може да има други планове.

4. Партньори - приятели
Еднократния секс с приятел обикновено е или спонтанен, или оптдавна плануван. Той даже може да се случи при наличие на постоянен партньор у единия от приятелите( а дори и у двамата).
Основна причина за секс от подобен род може да бъде или внезапно нахлулата страст след добра доза алкохол, или своего рода „секс-помощ)...

5. Секс на градус
Съвременните момичета често казват: „Какви са пошли и безсрамни мъжете! Само единият секс им е в ума - нито романтика, нито уважение към противоположния пол... Само че тези млади жени не разбират, че на местата, където се запознават, съвсем „не мирише” на романтика. ...
Няма две мнения, че времето за запознанства в театри и библиотеки или в обществения транспорт отдавна е отминало, но барове, дискотеки и нощни клубове едва ли са местата, на които могат да си намерят млад човек за сериозни и продължителни взаимоотношения. Нека всеки да си помисли сам за себе си, защо хората отиват на такива места? За да се отпуснат и да си отпочинат, нали?
Когато мозъкът е изключен и човек се движи от алкохола, хората вършат глупости. Каква романтика, като даже и за трезва оценка не може да става и дума?
Сексът след запознанство на такива места е само логичен завършек на приятна вечер. Десертът е, ако искате. Това би трябвало да се рабира и от двамата партньори, но за съжаление понякога единият напразно се надява на нещо повече...

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics