четвъртък, 1 април 2010 г.

Съвети за април



Овен

За Вас това е един не съвсем обикновен месец в много отношения. Съществуват сериозни проблеми във финансовата сфера, които за сега не можете да преодолеете. Парите катастрофално няма да Ви стигат , каквито и усилия да предприемате. Освен това - предстоят Ви разходи, които не сте предвидили и планирали. Ше Ви бъде полезно само собственото Ви мъжество! Личният живот винаги е интересувал Овните, но сега няма да Ви донесе радост. Окончателно ще се рушат надеждите Ви, от което ще Ви е много болно. Не се опитвайте сами да проявявате инициатива - само ще Ви е мъчно, че нищо няма да постигнете. Старайте се повече да се разхождате, да общувате с приятели – товест, с всички сили да получавате положителни емоции...


Телец

През тоси месец положението Ви ше е губещо, но може да получите ценна информация, която да Ви помогне да решите своите проблеми. Ще успеете да се справите с дълговете, които са Ви се натрупали. Опитайте се, да продължавате да се ангажирате! Хубавото е, че Вашият партньор проявява удивитекна грижа за Вас , подкрепя Ви и много време прекарвате заедно. През април тази тенденция ще се запази. Не е зле да си планирате малък отпуск. Ако го направите, знайте, че ще премине много удачно и ще поддържа Вашите сили. Може да бъдат много радостни новини, дошли от далеве. Здравето няма да Ви подведе и ще можете да спортувате повече от обикновено.


Близнаци

За разлика от другите знаци на Зодиака, Вие ще прекарате този месец позитивно. Ще получите възнаграждение, на което отдавна сте разчитали и ще можете да направите покупките, които отдавна сте си планирали. А това ще Ви донесе добро настроение!... За да са добри личните Ви отношения , трябва да проявите някакво търпение и тогава всичко ще се нареди. Даже и най- сложните отношения за сега могат да бъдат оправени, а Вие винаги може да направите малък компромис! По начало представителите на Вашия знак много се придвижват и общуват. Този месец новите запознанства ще бъдат съвсем удачни и даже ще Ви бъдат от полза. За здравето си трябва да следите, особено в началото на месеца.


Рак

Изцяло ще се посветите на личния си живот! Може да се избавите от старите отношения, които са Ви омръзнали и които вече са се изчерпали. Освен това , няма дълго да останете самотни и новия партньор лесно ще Ви намери! Ще получите куп положителни емоции, които са тъака необходими на свички Раци. Работата няма да Ви гнети, а по- скоро ще получавате от нея голямо удоволствие. Даже финансовата и страна ще Ви радва. Малките покупки, пътувания, ресторанти – това ще е всичко, което ще може да си позволите! Ще се грижите за родителите си, а това ще Ви отнема много лично време. Не би било зле да се заемете с плуване – освен че би Ви удовлетворило като начин за прекарване на свободното време, би Ви помогнало и да урегулирате теглото си...


Лъв
През този месец ще трябва спешно нещо да промените, за да не пропуснете нещо, което Ви подарява съдбата. Измененията най- вече ще се отнасят за Вашия личен живот. От всичко Ви е дошло до гуша? Прекрасно! Просто трябва да се огледате наоколо и веднага ще Ви стане ясно , с какво трябва да се занимавате. След това трябва да си дадете сметка, какво от много време сте искали да постигнете в работата си. Съвсем малко усилия и ще станете лидер, а след това ще последва и укрепване на финансовото Ви благополучие. Но на далечни пътешествия да заминавате , просто не си струва. Само ще се уморите, а няма да получите онези впечатления, на които се надявате. Освен това, по време на пътуването може да се влоши Вашето здраве.


Дева

Очертава се необичайна активност за Вас в първата половина на месеца. Ще се загващата с изключително сложни задачи и ще се справяте с тях неимоверно бързо. Благодарение на това ще се подобри Вашето финансово положение и ще се прибави и оптимизъм.
Втората половина на месеца ще премине по- малко удачно, така че трябва да побързате! В семейния живот ще се придържате към своята ясна позиция (според която на никого няма да отстъпвате), а това може да предизвика конфликтни ситуации.Трябва да се държите по- меко и да бъдете по- гъвкави. Освен това, ще се влошат отношенията Ви с децата и всяка тяхна постъпка ще Ви дразни. Трябва да си намерите нови приятели, за да стане живота Ви по- наситен и да не се концентрирате постоянно върху своите проблеми


Везни

През целия месец може да скучаете и да тъжите. Нещата, които биха Ви зарадвали са прекалено малко и всички ставащи събития ше са съвсем обичайни. Но докато в тази ситуация нищо няма да можете да промените, трябва да се задоволите с това, което имате. Всъщност, нещата не са и толкова зле! Материално не се нуждаете от нищо, а даже може да си позволите и някои разточителства. Партньорът Ви се отнася кън Вас с разбиране, само може да поизчезне романтиката. Опитайте сами да измислите нещо ново! И не допускаите грешка, да заминете на някакво пътешествие- ще получите много по- малко удоволствие от това, което очаквате, а отгоре на всичко ще похарчите куп пари. Но здравето Ви ще бъде отлично и това само ще Ви радва.


Скорпион

Отдавна степланирали, как да прекарате този пролетен месец и сега ще започнете да реализират своите планове. Ако сте имали желание за интересен отпуск, то с гаранция ще се сбъдне. Подберете си весела компания, с която да прекарате времето, а и да си осигурите точно онези положитилни емоции, които са Ви така необходими. Възможни са и нови романтични увлечения. Ако сте се уморили пт своя партньор, ще имате шанс да го подмените. През този месец всички представотели на Вашия знак съвсем няма да имат настройка да мислят как да изкарват пари, а по- скоро само ще харчат, без да мислят за послествията . Не го правете, защото после ще Ви бъде изключителнпо трудно!...


Стрелец

Ще започнете да се разделяте с илюзиите, свързани с Вашата работа. САтрувало Ви се е, че възникващите трудности имат временен характер, но на практика се оказва, че съвсем не е така. Ще продължите да получавате все по- малко и по- малко и това ще Ви накара да мислите за промяна на работата. През този месец започнете да търсите, и може да успеете! Даите си сметка, че до момента сте изграждали неправилно личните си отношения. Престанете да скривате някои неща, защото след това всичко може да се обърне срещу Вас. Не се опитвайте да лицемерничите, или да заблуждавате някого! И най- сигурните семейни отношения сега могат да нудат поставени на изпитание. И се грижете за своето здраве! В противен случай може да възникнат проблеми поради натрупалата се умора...


Козирог
На Вас, Козирозите , може да се наложи да се оправяте с проблеми, възникващи в личния живот. Може да разкриете някаква измама, която ще Ви донесе много неприятности. Поради сдържания си характер, няма да решите да реагирате много остро или болезнено и ще предприенете трърди решения, но все-едно , настроението Ви ще бъде посредствено. Трябва да отпуснете края и спешно да превключите на нещо, което Ви е интересно и приятно. Може би това ще бъде работа или далечно пътуване, но и едната и другата сфера ще са удачни за Вас... В материално отношение ще продължавате здраво да стоите на краката си и това ще е другото нещо, което ще Ви радва. Опитайте се да се оправите с личния си живот, и всичко ще се подреди прекрасно!


Водолей

За вас, Водолеите, месецът може да донесе някои сюрпризи, но така или иначе вече сте привикнали с изненадите в живота си. Особено интересни събиотия може да се развият в любовно-романтичната сфера, но тук нещата изключително много зависят от самите Вас. Ако се решите да започнете нови отношения, то пред Вас ще се открие много наситен период от живота. Дайте си сметка , че има нещо, което може да Ви плаши и да Ви пречи да предприемете промени, за които сякаш не сте готови. Ще трябва да си решите сами!
Работата също може да Ви носи сюрпризи, но те нама да са от много приятно естество. Ще се наложи да сте по- организирани, да си поставяте цели и да ги преследвате! Старайте се по- често да зарадвате себе си, макар и с дреболии и тогава през този месец ще Ви бъде по- лесно...


Риби
Не се отделяйте за много време от дома си. Най- добре ще бъде, ако прекарате месеца колкото се може по-спокойно . Нека впечатленията Ви да са малко, за да запазите своето емоционално здраве. Постарайте се, да не се претоварвате, и много от обичайните си задължения прехвърлете на членовете на семейството си. Още повече, че на работа ще Ви се струпат и някакви нови, допълнителни задължения, а това изключително много ще Ви уморява.
През април трябва много внимателно да следите за своето самочувствие. През зимния период сте поизчерпали ресурсите на своя организъм, което може да обостри хронични заболявания. Нужно Ви е спокойно и отмерено темпо на живот ! Конфликти ще възникват, но се опитайте да ги избягвате!

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics