понеделник, 12 април 2010 г.

Астропрогноза за седмицата



Прогноза за седмицата
12 април -18 април


Овен
Ще бъдете един от най- добрите представители на човечеството, преизпълнени с най- добри чувства към останалите егови представители. Но Вашия любим човек ще бъде неуправляем: здравия смисъл, железните аргументи и логиката няма да му действат.Той може и да Ви изслушва, но ще прави всичко обратно. Звездите Ви съветват да кавате неща. Обратни на това, което бихре искали да се получат.


Телец
През тези дни бъдете готови да икажете всякаква помощ на близките си хора. Дори и да не сте уверени, че ще можете да направите нещо полезно, предложете помощ и тя няма да бъде отхвърлена. Споделете своята мъдрост с близките си - те спешно се нуждаят от нея.


Близнаци
През тази седмица каквото и да се случи, няма да Ви попречи, да бъдете щастливи. Сега стоите на прага на забележителни събития, които коренно ще променят Вашия живот Възможно е, по тази причина да решите да изоставите заеманите позиции. Но ако се каните да изгорите всички мостове, отначало помислете - може изведнъж да се окаже, че са Ву нужни....

Рак
За всички възрасти сега е благоприятно онова светило, което отговатя за финансите. Благодарение на Вашите усилия, паричния инкубатор ще се изпълни с весело шумящи хартийки и звън на монети. Но не трябва да се опитате да пазите заработеното - това мероприятие не би имало успех, а само би Ви донесло разочарование.

Лъв
Ще Ви посети вдъхновение за това, което се отнася до Вашия любим човек. Той ще бъде приятно учуден от неочакваните идеи, комплименти и неголеми погаръци, ако Вие намерите за нужно да направите това.Звездите Ви съветват, да творите и да не скривате своите фантазии и емоции.

Дева
Сега звездите препоръчват, да привлечете вниманието на своя любим човек по някакъв особено екстравагантен начин: например - нетрадиционно облекло, необичайно поведение или несвойнствено за Вас безразличие.Помнете, че за постигане на целта са добри всички средства.

Везни
През тези дни няма да Ви достига смелост да кажете за нещо на своя любим човек. Звездите Ви съветват, днес да приключите с всичко. Бъдете по-решителни и бъдете честни пред себе си и пред него, а от това ще Ви стане по- леко и ще се почуствате по-свободни. А след това романтичните отношения може да достигнат най- висока точка.

Скорпион
През тази седмица любимият Ви човек ще бъде особено нежен, трепетен и романтичен по отношение на Вас. Звездите Ви съветват да не изпускате и да оцените такъв момент, защото тези неща не се случват често. Постарайте се, да не се забърквате в неприятности и не позволявайте на нещата и обстоятелствата да Ви поставят в безизходно положение - има какво да губите....

Стрелец
Сега на Вашия любим човек ще му бъде трудно, да Ви откаже каквото и да било, даже и ако Вашето желание се окаже за него неизпълнимо или трудно изпълнимо. Звездите препоръчват да не злоупотребявате с безотказността на своя близък човек и бъдете по-скромни в желанията си.

Козирог
През тази седмица Звездите Ви съветват да се полюбувате на течащата вода да помислите за прекрасното. Когато лицето притежава израз на лека тъга, а душата - състояние на обща умиротвореност, тогава може да си позволите да общувате с представители на противоположния пол. Но всичко това трябва да Ви се случи...

Водолей
Сега ще бъдете толкова оптимистични, радостни и уверени в себе си, че остава саммо да се завижда на Вашите близки, които в този момент ще се греят на лъчите на Вашето щастие. Единственото, което ще се изисква от Вас е, да бъдете в нужния момент на нужното място, но се постарйте всичко да зависи само от Вас...

Риби
През тази седмица обърнете внимание на сънищата Звездите предсказват, че в съня си може да се влюбите толкова силно, че да объркате съня с реалността. През цялото време ще бъдете под впечатленията на яркия сън. На работното място трябва да започнете нещо глобално. Ако не Ви се появи подобно желание, звездите Ви съветват да започнете с няколко малки дреболиики.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics