петък, 9 април 2010 г.

Весел портрет на златната Теличка



Болшинството от тях са преродени Клеопатри и Екатерини Втори, маскиращи се като домакини. А и в интерес на истината, Телецът е шията на астрологическото тяло, та по този повод не е зле да си спомним фразата: „мъжът е главата, а жената – шията”- на където се завърти шията, натам се върви и главата.

Случва се понякога да се появи миозит ( в медицинската терминология, това е, когато шията не може да се върти), тук вече мирише на обикновен инат: не, и това е всичко.... В такова състояние на мъжа се налага да открива в спокойната жена – Телец нейното второ дъно и внимателно да предприема такива мерки, като купуване на скъпо палто от визон, или френски парфюм.

Да кажем че е враг, значи да недооценим нейните човешки качества: и ще Ви нахрани, и ще Ви сгрее, особено ако сте от известна фамилия, или имате глас на Карузо... Натрапливите мисли за секс плавно преминават в нещо реално и започва да си живеете добре, даже много добре, по нещо започва да прилича на приказка, но наскоро нещата привършват , приказката привършва и ....
Практиката показва , че неудовлетворени от живота Телички има много и след първите пориви на любовта , разборът на ситуацията завършва в кухнята, с чупене на съдове и... справяне с партньора... Тук тя е в цялата своя клеопатринска красота и непримиримост , и проявява своя революционен дух.

Използването на мъжа в качеството на ежедневна четка за зъби, както в секса, така и в живота, при пълна невъзмутилост и спокойствие , действа на нервите на мъжа, но у нея няма романтична възвишеност, а е винаги твърда катао Берлинската стена. Такава жена извиква у мъжа подлото желание да развали тази стена до основи, но ако той не е в състояние, по- добре хич да не се захваща....
А извода е един: Искате ли чиста и нежна любов, потърсете си Теличка...

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics