петък, 23 април 2010 г.

Извънбрачния секс провокира земетресенията ....



По мнението на един от авторитетните мюсулмански свещенослужители на Иран, именно представителките на „слабия” пол, със своето недостойно поведение, са способни да предизвикват природни катаклизми. В такъв случай, ако действително стане катастрофално земетресени, за възможността за каквото вече много пъти се предупреждават жителите на многомилионния Техеран, виновни за него ще бъдат жените, желаещи да бъдат привлекателни, които носят обикновено облекло, ползват козметика и приемат извънбрачния секс, смата аятолах Казем Седеги.
Своята „теория” за природните катастрофи свещенослужителят е изложил в петъчна проповед в техеранска джамия. Много жени се обличат по непристоен начин и с това водят към съблазни младежта, заставят я да забрави за целомъдрието и по този начин я подстеркават за извънбрачни отношения. Всички тези действия усилват опасността от възникване на земетресения , информира за неговите думи британския вестник The Daily Telegraph.
Стихийните действия са резултат от човешката дейност и единствения начин да се защитим от тях е, да се следват пътищата, указни на хората от исляма.
Както напомня британския вестник, всяка жителка на Иран, достигнала полова зрелост, е задължена да сктива тялото и косата си . Това оиискване е било въведено преди повече от 30 години, след ислямската революция. Нарушаването му се преследва по най-жесток начин. Наистина, това не пречи на жените да намират изход от тези строги изисквания, за да изглеждат привлекателни.
Както е известно, Иран се намира в сеизмично опасна зона. Специалистите предупреждават, че земетресение в иранската столица може да доведе до гибелта на стотици хиляди души. Населението на Техеран и околностите наброява 14 милиона души. От тях 8 милиона живеят непосредствено в града, разположен на сеизмоопасния участък.
В началото на април иранският президент Махмуд Ахмади Нежад излязал с преупреждение, че в крайна сметка 5 милиона от населението му би следвало да напуснат столицата, до колкото градът е заплашен от земетресение. Президентът също е отбележил, че близо две трети от 74 милионното население на страната живее в градски територии. Това предполага, че при голямо земетресение, няма да могат да се справят....

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics