събота, 24 април 2010 г.

Уловки за мъже - 3




Какво да направите, ако мъжът на Вашите мечти е Лъв....
Лъв
Къде да го срещнете?
Лъвът се чувства уверен сред хората: на празници, на маса, в някакъв клуб, на парти. По време на отпуск предпочита екзотичните пътувания, при които незабавно взима управлението в свои ръце.
Как да го завоювате?
Лъвът обожава възхищението към своята персона. Доставте му това удоволствие, когато започне да разказва за интересни събития. Проявете интерес, ободрете го и с възторг го помолете, да повтори разказа.Виждайки такова отношение, той едва ли ще има желание да Ви изпусне от своите нокти.
Как да го привържете към себе си?
Никога не поставяйте под съмнение неговия авторитет, иначе Лъва в гнева си ще Ви отблъсне. Но не забравяйте понякога да изказвате и свое мнение, защото самоуветеността импонира Лъва. За информация – Лъвът е нетърпим към съперниците, и затова никога не флиртувайте в негово присъствие!
Истински щастлив и доволен ще се почувства, ако организирате в негова чест вечер за двама с шампанско, рози, изискано бельо, и по време на секса масажирайте леко гърба му.
Абсолютна двойка: Лъв и дама- Близнаци.
Проблемна двойка: Лъв и дама – Скорпион.

Дева
Ако си мечттаете за мъж - Дева....
Дева

Къде да го срещнете?
Девата предпочита уютния бар или кафето ( във вестник в ръка), билярд, концерти и професионални изложби.
Как да го завоювате?
Помолете Девата за съдействие, за да решите своите проблеми. Не знаете какво вино да си поръчате? Той ще Ви помогне да изучите менюто и заедно да направите точния избор. И ако след това го помолите за помощ в работата , и той е Ваш!
Как да го привържете към себе си?
Девата разцъфтява, когато види своето превъзходство. Планирайте заедно не голям проект, например , да поканите гости на вечеря. Предайте му руководството по подготовката и организацията, а той ще Ви се отблагодари за доверието с истинска любов.Неговата ерогенна зона е стомаха...
Абсолютна двойка: дама – Телец и мъж – Дева.
Проблемна двойка: дама – Близнаци и мъж – Дева. За нея ще е наложително да прояви повече сериозност, за да успее да настои и да се наложи за своето.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics