вторник, 13 април 2010 г.

Елизабет Тейлър се кани да се омъжва за девети път



Седемдесетиосем годишната американска актриса Елизабет Тейлър , помнена от много зрители в ролята на Клеопатра за пореден път – девети по ред- е решила да се обвърже със свещените връзли на брака. Този път избраник на една от най- известните актриси на Холивуд е Джейсън Уинтерс, който е по- млад от своята възлюбена с 29 години.
„Няма никаква тайна, че те се обичат и искат да бъдат заедно винаги” –споделил представител на средствата за масово осведомяване, близък до звездната двойка.

Между другото Тейлър никога не се е стеснявала от своите чувства към Уинтерс, който, всъщност, не толкова отдавна е станал мениджър на известната певица Джанет Джексън, сестрата на краля на поп-музиката. Елизабет Тейлър признала, че нейния избраник е най-добър от всички мъже, които някога е познавала.

Трябва да се каже, че до сега актрисата е била омъжена осем пъти, като за актьора Ричард Бъртън се е омъжвала два пъти. Последният и мъж е бил Лари Фортенски - обикновен строителен работник, с който тя се е развела през 1996 година.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics