неделя, 25 април 2010 г.

Уловки за мъже - 4



Мечтаете за мъж – Везни?

Къде да го срещнете?
Може да го видите в стилен бар, на театър, на изложба или на кино-премиера.

Как да го завоювате?

За този Лазанова целта е самия флирт – той иска да провери своето въздействие върху жената. Играейки, отговорете на неговите знаци на внимание, връщайки ответни „топки”.Той хваща топката? С усмивка я поискайте обратно... Т ози трик ще предизвика у мистър Везни инстинкта на ловец.

Как да го привържете към себе си?

Ако на тази птичка оставите малко свобода, тя винаги ще се връща при Вас. При него е лесно да се възпламенят центровете на желание – областта на талията, бедрата и дупето. Но всяка форма на стрес убива у този мъж страстта.

Абсолютна двойка:
дама -Везни и мъж- Везни.

Проблемна двойка:
дама – Рак и мъж- Везни.


Ако мъжът-Скорпион е обект на Вашето внимание...

Къде да го срещнете?
Скорпионът обича да опознава душите на другите, издирвайки своите „жертви” навсякъде, където много говорят: на партита, в кафето, в клубовете, на работа.

Как да го завоювате?

За него външния вид е нещо второстепенно. Главното е, Вашия еротизъм да се набива на очи. Намекнете, че в леглото може да шплучи всичко, което поиска и сами ще се убедите, как Скорпиона започва разговор за горещи сцени от филми и книги.Освен това – останете малко хладна, тъй като лесната победа бързо ще го охлади.

Как да го привържете към себе си?

За това ще Ви е нужна самоувереност. Не възприемайте на сериозно не големите негови приключения. Те са му необходими като въздуха, за разреждане на искрата. Не го карайте и да ревнува, защото няма да помогнат никакви извинения след това. Експериментите в секса може да харесат на Скорпиона, само ако сте в продължителен съюз с него. Представителят на този знак не признава забраните и обожава разнообразието. Ерогенните зони? Обърнете внимание на мъжкото му достойнство, и ще попаднете в десятката!

Абсолютна двойка:
Дама – Рак и Скорпиона.

Проблемна двойка
:Скорпионът и независимата дама- Везни.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics