сряда, 14 април 2010 г.

Най- младата баба в Европа



Радостно събитие е станало в семейството на 29 годишната неаполитанка Юлия Елия: тя станала...баба, и то - най-младата в цяла Европа.

Своята дъщеря тя родила рано - на 15 годишна възраст, и я възпитавала сама. И ето – неотдавна 14 годишната Анна поднесла изненада на своята майка – родила момиченце, което нарекла Лучия.

Младата баба била в шок. Но стресът се сменил с разбиране, още повече, че Анна и Юлия сега са местните звезди, от които взимат интервю европейските средства за масово осведомяване.

Юлия признава, че би искала за дъщеря си друго бъдеще, а още повече, че тя от първа ръка знае, какво е да си млада майка. Впрочем, попадналата в книгата за рекорди на Гинес баба не съжалява, виждайки колко е щастлива Анна със своя 18 годишен избраник Антонио.

Впрочем, Италия съвсем не е лидер по бременност сред подрастващите сред европейските страни. Палмата на първенството се държи от Великобритания, където остро стои въпроса за ранния полов живот сред подрастващите. Мъгливият Албион показва най-високи показатели както на ранни раждания, така и на аборти сред тийнейджърите в Европа, въпреки че още от началните класове учениците могат безплатно да получават презервативи.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics