четвъртък, 8 април 2010 г.

Весел портрет на златната Овенка



Няка си не върви да се каже златната Овчица, нали? ..
Та, знакът на Овена отговатя за собственото „АЗ’, на човешкото тяло за главата....”само глава - добре, а с тялото - още по- добре...” Понякога се създава впечатление, че Овенката е само глава без тяло, а понякога – обратно - нещо като „конникът без глава”. Но това е само в случай ”че им е отвеян покрива...” В такъв момент са наистина любопитно зрелище. Този, който е бил женен за Овенка, знае , как удивително работят ръцете, краката и другите им части на тялото, когато са в момент на най-висш подем.
Тези жени са войните, онези Амазонки, които са избивали нещастните мъже след групово изнасилване. Но прогресивната част на човечеството ( поне за такива се считат мъжете), все- пак е оживяла, а кръвожадните Амазонки са се разпръснали по белия свят и сега воюват по единично.
Безцеремонност и нелинейна праволинейност – Това е характерното за представителката на този знак. Отгоре на това може да бъде и много принципна: от принципност няма да гледа футбол, но също от принципност ще преспи с един мъж, за да докаже, че е свободна и съвременна жена. Главата и е пълна с принципи, но ако поискате да знаете повече по въпроса, попитайте я за това в свободното си време.
В спокойно състояние тя е като главата на професор Доуел, без която не може да мине нито една конференция или парламентарна сбирка. Само че по- добре се представя в шоу-бизнеса, където държи да представи не сами тази своя глава (с шапка), но и цялото си тяло с всичките му прелести.
Да се каже , че Овенката е сексуална, все-едно нищо да не се каже. На нея и действат очароващо всички забележителности на мъжкото тяло, а ентусиазмът е отличителната черта на нейния интим. Така че на мъжете не се малага да се напрягат много силно, но това е само на първо време. Разбирайки с времето, че сте динамит, тя ще застане „в поза”. А знаете ли каква е нейната аксиома? „Ако ме обичат, това е любов. Ако не ме обичат, значи е нелюбов!”.
В момент на любовен екстаз тя може да закрещи:”Коня! Половината царство за коня!” А ако Вие не сте кон, може само да Ви се посъчувства, защото ще Ви изостави и даже захвърки и дълги години ще живее в гордо усамотение и очакване...
Решавайки се на контакт с нея, знайте, че Ви очакват вулканични сексуални взривове с настройка на амортисьорите и забрава, блестящи разходи, лекомислени измени - разновидност на каприза, осъждан от Вас... Но това е Дамата с камелиите, която никога няма да може да забравите...

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics