четвъртък, 29 април 2010 г.

Женският оргазъм и мъжкото портмоне ...



Вездесъщите психолози за пореден път са се занимавали с тайните на женския оргазъм. Както твърдят водещи специалисти от Университета по психология на британския град Нюкасъл, дамите изпитват удоволствие в леглото по-често, ако партньорът им е богат, съобщава The Telegraph.

Доктор Томас Полет обяснява взаимовръзката с теорията за еволюционата адаптация. Съгласно тази теория жените и мъжете генетически са предразположени към използване един-друг, за да оссигурят най- добрите условия за възпроизводство на потомство.

Ученият подкрепил своите предположения за взаимовръзката между оргазма и портмонето, със социологически изследвания. Китайският Център за здравеопазване и семейство , провел анкета с 5000 човека, като им били зададени въпроси за финансовите доходи и сексуалния живот. Основа на изследването станали отговорите на 1534 жени, имащи партньори - мъже. Изяснило се, че 121 от жените изпитват оргазъм винаги, 408 – често, 762 – понякога и 243 – рядко или въобще никога. Други изследвания, проведени в Германия и САЩ, са потвърдили тази закономерност.

Освен това британските специалисти си спомнили основателят на империята Playboy Хю Хефнер, който на своите 80 има приятелк по- млади от него с 60 години, и бизнесмена Доналд Тръмп, жените в живота на когото младеят, докато той става все- по- богат.А дали не става въпрос в посочените два случая за нещо друго?...

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics