неделя, 18 април 2010 г.

Хороскоп на рисковете



Уникален хороскоп
19 април - 25 април

Овен
21.03-20.04
През тази седмица Овните трябва бъдат малко по-внимателни в думите и изразите си, тъй като всяка изпусната необмислена фраза може да създаде малки неприятности. Но това съвсем не значи, че трябва постоянно да сте на стража за своя език! Седмищата ще Ви подари възможността, да осъзнаете своето материално положение , целите и избраните направления, както и способността разумно да разпределите своите доходи, без да се увличате по различни авантюри и съблазни. В края на семицата ще Ви налегне умора, затова е по- добре да използвате този период за почивка. Положително за Вас ще бъде пасивното прекарване на времето.

Телец
21.04-21.05
Предстоящата седмица се очертава като прекрасен период за собственото Ви развитие, разширяване на кръгозора и получаване на нови знания. Не трябва прекалено да се опирате на традициите, но и да се борите с тях също не е нужно. Просто се отнесете към този въпрос по-спокойно и така ще може да избегнете много препятствия по пътя на собствения си успех. Както никога ще имате успех в обучението, научните изследвания, провеждането на различни експерименти. Времето също е подходящо за уреждане на жилището и своя бит и всяка идея, свързана с обновяване на дома, ще намери своето ефективно приложение.

Близнаци
22.05-21.06
Разположението на планетите показва, че Вие можете да разшифровате тайния смисъл в поведението на другите хора, или ще прочитате по погледа това, което за другите хора е непосилно. Отчитайки факта, че влиянието на звездите през периода може да се нарече благоприятно, всички предприети действия ще завършат успешно. В края на седмицата почивайте. Постарайте се повече време да отделите за сън, здравословно хранене и физически упражнения. По отношение на любовта нещата няма да вървят така гладко.

Рак
22.06-22.07
Една от най- важните Ви задачи през тази седмица ще стане търсенето на нови общи интереси в личните, и особено в съпружеските взаимоотношения. Всяка съвместна дейност ще се окаже важен елемент за по-нататъшното развитие на Вашата двойка. Периодът също е много удачен, ако искате да запознаете своята втора половинка с приятелите си. През втората половина на седмицата ще се наложи да вземете доста сложни решения. Благоприятни ще се окажат посещенията на културни мероприятия - изложби, музеи и обучаващи семинари.

Лъв
23.07-23.08
Началото на седмицаъа ще стане добра предпоставка за подобряване на професионалните Ви качества. Всички Ваши действия и опити да се усъвършенствате като добър работник, ще бъдат оценени по достойнство. В интерес на истината - не материално... И всичко, защото разположението на планетите ще въздейства малко негативно на финансовото положение на типичните Лъвове. Но пък звездите ща способстват за всеки творчески замисъл , а и за любовните отношения. Сега ще можете да се отдадете на важни примени в своя живот, за които от отдавна сте се готвили.Не се страхувайте и не се съмнявайте, а действайте!

Дева
24.08-22.09
За типичните Деви е настъпило най-добро време за проява на най0добрите си качества на работата .Особено щастлива ще се окаже първата половина на седмицата. Фортуна е на Ваша страна и затова обстоятелствата няма да попречат на всички Ваши планове и идеи. Постарайте се да използвате този период от живота с максимална полза за себе си. Реализирайте се в науката, творческата дейност, или просто идете на развлекателно пътешествие, което хем да Ви отпусне, хем да Ви зареди с нови вълни на енергия. През втората половина от седмицата трябва да обърнете внимание на дома и семейството.Възможно е, да се наложйи да преразгледате отношенията със своята втоора половинка. Постарайте се да добавите елементи на новост, за да не се окаже, че те съвсем са се изпарили...

Везни
23.09-23.10
През тази седмица успешно ще се разрешат всички въпроси, свързани с покупка на недвижимо имущество или на някакви големи предмети. Така също ще преминават съдебни дела, ако имате такива. На работата Вашите резултати няма да са особено положителни, но с помощта на оперативност и ерудираност ще се справите и с най-сложните задачи. Наистина, това може да попречи на романтичната Ви настройка, което пък ще повлияе на личния Ви живот като цяло.

Скорпион
24.10-22.11
Ще разрешавате своите лични взаимоотношения, което, малко или много, ще се отрази на изпълнението на служебните Ви задължения или ще попречи за реализацията на запланувани събития. Само че се старайте да не зацикляте на вътрешните си усещания, а идеален начин за това ще са общуването с приятели и стари познати. Вашите съмнения и самоанализ като ръка ще се свалята от Ващата втора половинка в края на седмицата. В поведението Ви ще се появи лек флирт и желание за рисковани постъпки. Възможно е, в новата атмосфера да загубите контрол над всичко ставащо.Затова трвбва да се стегнете!

Стрелец
23.11-21.12
През тази седмица има вероятност да Ви очаква някакъв сюрприз или усмивка на Фортуна. Приемете това просто като възнаграждение и не си задавайте въпрос защо сте направили това или онова, за да получите „възнаграждение”. Ако прекалено много мислите, „златната рибка” може да се изплъзне от ръцете Ви. За втората половина на седмицата си планирайте всякаква работа за вкъщи. Ще може да се справите с неголям ремонт или да се заемете с основното чистене. Ще може да отделите време и за романтични среши, които обещават да бъдат интересни.

Козирог
22.12-20.01
Бъдете внимателни по отношение на своите служебни задължения. Прекалено пренебрежителното отношение може да повлече след себе си редица събития, които няма да бъдат във Ваша полза. Сега е удачно време за развитие на вътрешните способности. Не изпускайте шанса да изпробвате себе си в друга сфера на дейност - може за това да Ви помогне случая. Не давайте отбой, когато става дума за нови запознанства, но избирайте партньора си, като се вслушвате в своето сърце.


Водолей
21.01-19.02
В началото на седмицата всичко ще способства за оправяне на психологическата атмосфера във Вашия дом, а и в отношенията с членовете на семейството и близките. Намерете повече време за почивка и възстановяване на силите. В средата на седмицата ще се появи възможност да направите малко пътешествие, през време на което ще узнаете много нови и полезни неща. А и свежия пролетен въздух няма да Ви попречи! Времето е отлично за закалване на организма.

Риби
19.02-20.03
Ще можете превъзходно да прекарате времето си в семеен кръг, занимавайки се с домашните задачки. Така също не са изключени и нови запознанства. Само че ще се стремите с хора, които са Ви най- приятни. Това също е много удачен период за приятелски срещи. Разположението на планетите през втората половина от седмицата ще се окаже благоприятно за неголеми пътувания, общуване с хора и активен отдих сред природата.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Архив

eXTReMe Tracker
 

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Web Statistics